13.07.2023
TOP vedete de la noi care s-au mutat la casa noua in 2023 - FOTO

Acestea sunt vedetele care si-au schimbat locuinta. Acum stau in casa noua si se bucura de viata la maxim.

Anul 2023 a fost plin de schimbari pentru multe dintre vedetele de la noi din tara. Vorbim despre schimbari de domiciliu, dorinta de a sta in confort sporit.

Nu a fost deloc usor, mai ales daca ne referim la partea financiara, insa acum traiesc asa cum isi doresc. Iata cateva dintre vedetele moldovenesti care s-au mutat anul acesta in casa noua.

Iuliana Beregoi, indragostita? Buchetul grandios pe care l-a primit de ziua ei. Vezi cine e tanarul care i-a furat inima - VIDEO

Olga Tapordei

„Mai avem un pic si vom savura din plin, acest proiect de suflet! Si stiti ceva? E ca si orice in viata asta! Unde depui efort zilnic, atat la planificare, cat si la realizare - nu are cum sa nu fie rezultat. Bineinteles cu multa munca, dedicatie, depasiri de limite personale (a fiecaruia din noi) rabdare…ne place ce vedem “in spate”. Urati-ne succes si transmiteti ganduri bune, suntem pe ultima suta de metri”, a dezvaluit Olga acum cateva luni.

Andreea Bostanica

Recent, Andreea Bostanica, s-a mutat la Bucuresti. Artista isi impartaseste toate trairile cu urmaritorii de pe pagina sa de Instagram, astfel a postat si poze din noua locuinta.

Natalia Barbu - fotografie rara alaturi de fiica sa! Vezi cat de mult a crescut Vera: „Fericire pura in privirea ei” - FOTO

Rodica Untila

„E o mare bucurie si in acelasi timp o provocare pentru noi. Multumim nespus tuturor celor care sunt alaturi in aceasta perioada”, a mentionat Rodica Untila pe social media.

Diana Rimis

Diana Rimis s-a mutat la casa noua impreuna cu familia. Bloggerita se bucura de o garderoba imensa si de o curte ingrijita.

Corneliu Botgros - in vacanta cu sotia! Ce destinatie au ales de aceasta data: „Vara la mare” - FOTO

Articole din aceeasi categorie