13.07.2023
Corneliu Botgros - in vacanta cu sotia! Ce destinatie au ales de aceasta data: „Vara la mare” - FOTO

Vedetele din tara noastra au parte de odihna bine meritata. De asemenea si Corneliu Botgros impreuna cu sotia sa, Angela, au plecat la mare. 

Corneliu si Angela au ales sa plece in Turcia. Cei doi au postat pe Instagram o fotografie dintr-un ascensor, iar in descriere a scris: „#Vara la mare”.

Totodata, interpretul a mai publicat o imagine unde apare singur, la piscina, avand ochelarii pe ochi. „Ador vara”, a notat instrumentistul.

Internautii i-au lasat lui Botgros si cateva mesaje in sectiunea de comentarii: „Vacanta placuta va doresc!”, „Cel mai frumos anotimp! Vacanta minunata!”.

Iuliana Beregoi, indragostita? Buchetul grandios pe care l-a primit de ziua ei. Vezi cine e tanarul care i-a furat inima - VIDEO

Corneliu Botgros este instrumentist in Orchestra Lautarii si fiul maestrului Nicolae Botgros. Acesta a fost casatorit cu artista si interpreta de muzica populara Adriana Ochisanu, iar dupa 17 ani de casnicie au divortat, in 2013. Cei doi au un fiu, Cristian Augustin Botgros, in varsta de 23 de ani.

Asa n-ai mai vazut-o! Inna Colbasiuc si-a facut codite afro: „Parca ai 18 ani! Asa bine iti sta” - VIDEO

Cum au fost surprinsi Kim Kardashian si Tom Brady la o petrecere exclusivista in Hamptons - FOTO

Articole din aceeasi categorie