13.07.2023
Iuliana Beregoi, indragostita? Buchetul grandios pe care l-a primit de ziua ei. Vezi cine e tanarul care i-a furat inima - VIDEO

Iuliana Beregoi isi sarbatoreste astazi ziua de nastere. Interpreta a avut parte de o surpriza de neuitat de la un cunoscut muzician roman.

Beregoi si-a organizat o petrecere de milioane seara trecuta. La miezul noptii tanara a avut parte de o surpriza spectaculoasa.

Si-a facut aparitia la petrecere cu un buchet imens de trandafiri albi si cu un urs de plus gigant, nimeni altul decat tobosarul Andrei Ivan. 

Iuliana a fost placut surprinsa si a strigat in gura mare: „Te iubeeessscccc”, in timp ce isi tinea in maini buchetul.

Ele sunt cele 7 Rapunzel de Moldova! Vedetele de la noi cu cel mai frumos si lung par - FOTO

Acum cateva zile cei doi au fost vazuti impreuna la festivalul Neversea care a avut loc la Constanta. Cei doi nu au dezvaluit inca daca formeaza sau nu un cuplu.

Iuliana Beregoi are peste 1 milion de abonati pe Instagram si este considerata una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar si de peste Prut. Tanara cantareata a cunoscut popularitate inca de la o varsta frageda. 

„Mi s-a spus ca nu este posibil sa urc scarile, eu le-am demonstrat contrariul”! Marcela Paladi nu are limite - FOTO/VIDEO

Andrei Ivan a devenit cunoscut dupa ce a inceput sa fie intr-o relatie cu interpreta romana Mira. El este tobosar de meserie. Acesta nu mai activeaza actualmente in trupa fostei iubite, dupa despartirea din anul 2021. 

Dupa neasteptata veste a divortului, Ricky Martin se distreaza in vacanta la Monaco - VIDEO

Articole din aceeasi categorie