12.03.2022
Top sapte vedete care au apelat la mame surogat pentru a avea copii - FOTO

Din ce in ce mai mult vedete de peste Ocean aleg o metoda mai putin conventionala de a deveni parinti.

Peste Ocean, a apela la mame surogat pentru a avea unul sau mai multi copii a devenit o adevarata moda. Numele precum Ronaldo sau Riky Martin sunt doar cateva exemple de vedete care au decis sa faca acest pas.

Vedetele din State si nu numai au inceput sa fie din ce in ce mai deschis la ideea de a apela la mame surogat. Initial, multe dintre ele au fost puse la zid de catre fanii care le-au reprosat ca nu au spiritul matern. Celebritatile au fost mereu vocale cand a venit vorba de acest subiect si nu s-au ferit sa recunoasca motivul adevarat din spatele deciziei.

Cine-l pazeste pe Putin? Cum sunt alesi bodyguarzii lui de elita si de ce poarta adesea umbrele si serviete in mana: „Bodyguardul trebuie sa-l apere pe demnitar de cineva invizibil”

Ce cupluri au fost salvate de mame surogat
Apelarea la mame surogat s-a transformat, in timp, intr-o adevarata afacere profitabila, atat pentru ele, cat si pentru viitorii parinti. Majoritatea celor care au facut acest pas important pentru dinamica familiei au invocat motive medicale.

Pe langa asta, sunt si multe cupluri de celebritati care au imbinat utilul cu placutul. Mai exact, au apelat si la mame surogat, dar au adus si ele pe lume copii. Cel mai concret exemplu este Georgina, sotia lui Ronaldo.

Elon Musk si Grimes au recunoscut, de curand, ca mai au un copil. Pentru cel mic, cuplul a ales un nume la fel de neconventional: Exa Dark Siderael Musk. De data asta, cei doi au apelat la mama surogat.

Unul dintre cele mai cunoscute exemple de cupluri care au apelat la mame surogat sunt Kim Kardashian si Kanye West. Chiar daca s-au despartit, cei doi au impreuna cinci copii.

Ricky Martin si iubitul lui au decis sa faca si ei acest pas. Acum, cei doi sunt parintii minunatilor gemeni Matteo si Valentino.

Au sustinut pacea prin folclor! Orchestra Lautarii - intr-un spectacol de exceptie la Palatul National. Vezi momentul in care maestrul Nicolae Botgros a lacrimat: „Eu stiu ca muzica pe timpul celor mai grele razboaie a ajutat” - VIDEO

Pryianka Chopra si Nick Jonas au apelat si ei la mama surogat anul acesta. Cei doi au declarat ca sunt foarte incantati de alegere si sfatuiesc multe cupluri care au probleme sa faca asta.

Ronaldo si Georgina au o familie numeroasa. Cei doi au mers pe varianta mamelor surogat, dar anul acesta, Georgina va aduce si ea pe lume un copil.

Jimmy Fallon, cunoscutul prezentator din State are doi copii, pe Winnie si Frances, ambele nascute de mame surogat. 

Articole din aceeasi categorie