27.10.2022
In 15 minute a luat decizia de a-si face blefaroplastie! Afla de la bloggerita Tania Goncear in ce consta aceasta interventie chirurgicala, dar si cum se simte la 2 saptamani de la operatie - VIDEO

I s-a luminat privirea la propriu. Tania Goncear s-a schimbat la fata dupa o interventie despre care a vorbit fiind invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

Intrebata de catre Anisoara Loghin daca s-a deprins cu noua imagine pe care o vede in oglinda, Tania a raspuns: „Nu. Tot ma uit sa vad, sunt eu sau nu sunt eu. Inca sunt in proces de acceptare, adica spre bine. Mie imi place ce s-a primit. Prin casa am mai multe oglinzi si cand merg ma uit si zic: „Ce frumos”. La mine era necesara aceasta interventie. Eu nici nu stiam ca exista o astfel de operatie plastica. M-am intalnit cu o colega care n-am vazut-o de mai mult de 10 ani de zile si ea zice: „Ce bine ca te-am vazut. Da tu nu vezi ca ai pleoapa cazuta, n-ai vrea sa-ti faci blefaroplastie.” Si am inceput sa caut.”

Dupa cum a povestit bloggerita pleoapele cazute au fost genetice in cazul ei. „Am analizat cum este la mama, la rudele ei si intr-adevar exista aceasta problema, plus, odata ce am slabit si mai mult s-a lasat pleoapa. Dar medicul a observat ca la mine erau si niste hernii oculare. Sunt niste bucati de grasime care faceau pleoapa si mai greoaie.”, a recunoscut Tania Goncear.

Madonna surprinde din nou! S-a mandrit pe internet cu noile ei coliere, insa detaliile observate de fani au starnit comentarii - FOTO

Decizia de a-si face totusi aceasta interventie chirurgicala a durat aproximativ 15 dupa ce a facut cunostinta cu medicul care urma sa-i realizeze blefaroplastia. „A durat 20 de minute interventia cu anestezie locala. Nu am avut vanatai, erau putin pentru ca, capilarele au fost oricum taiate si pana se refec, asta dureaza.”, a mentionat Tania.

„In cazul ochilor trebuia sa ma pregatesc si inainte de aceasta interventie care a fost la ora 14. Maninci foarte lejer si bei foarte putine lichide. Dupa operatie se interzice efortul fizic 10 zile.”, a adaugat nutritionista.

Totodata, la intrebarea „Cand ai mancat ultima data paste?” Tania a raspuns: „Saptamana trecuta am fost la restaurant si am comandat paste cu salata. Eu maninc orice. Oamenii cand ma intreaba la ce am renuntat cand am slabit eu le raspuns ca la nimic. Noi nu ne ingrasam din cauza produselor interzise, noi ne ingrasam din cauza excesului de mancare.”

Meghan Markle si-a reluat un vechi obicei. La ce a renuntat ducesa cat timp a locuit in Marea Britanie

Articole din aceeasi categorie