27.10.2022
Ariana Grande - schimbare totala de look! Interpreta are o noua nunata a parului - FOTO

Vedeta este din nou blonda, la fel cum am fost obisnuiti sa o vedem acum 4 ani.

Si pentru ca adora schimbarile, acum o zi, Grande a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie in care se poarte observa ca are o noua culoare a parului.

„Cercei noi.”, a scris ironic Ariana in descrierea postarii.

In 2018, Ariana si-a uimit fanii avand parul blond in videoclipul pentru populara sa piesa „Thank U Next”. 

Atunci artista a decis sa isi schimbe nuanta parului din saten deschis in blond dupa ce timp de un an s-a despartit de rapperul Mac Miller, dar si de comediantul Pete Davidson, cu care era logodita.

Vrei sa iesi in evidenta de Halloween? Make-up artista Liubovi Ojog iti vine in ajutor cu un machiaj deosebit pe care il poti purta la petrecerile tematice dedicate acestei sarbatori - VIDEO

Ariana Grande este o actrita, cantareata si cantautoare americana. Grande a debutat in actorie in 2008, jucand rolul lui Charlotte in musical-ul 13 la Broadway. Intre 2010 si 2013, ea a jucat-o pe Cat Valentine in sitcomul de pe Nickelodeon - Victorious, iar mai tarziu a primit un rol in Sam & Cat.

In martie 2013, Grande a atins un succes de mainstreams cand piesa „The Way” de pe albumul sau de debut Yours Truly a devenit un hit de top 10 in Billboard Hot 100 si a fost certificata cu dubla-platina de RIAA.

Pentru prima data dupa 5 luni, Rihanna a aparut la un eveniment public! Interpreta a fost alaturi de iubitul sau A$AP Rocky - FOTO

Articole din aceeasi categorie