22.06.2022
Top 7 vedete care isi cauta dragoste pe site-uri de intalniri! Afla cine sunt acestea si cat succes au pe aplicatie - FOTO

Multor vedete le este destul de dificil sa isi gaseasca sufletul pereche in viata reala din cauza lipsei de timp. Uneori nu este posibil sa-ti cunosti persoana draga in domeniul in care tu activezi, iar atunci vedetele decid sa construiasca relatii cu oameni care nu sunt populari, ba chiar detesta lumina reflectoarelor. in acest sens, site-urile si aplicatiile speciale pentru intalniri le-au venit in ajutor.

Ksyusha Dukalis 

Populara bloggerita a mentionat in repetate randuri in interviurile sale ca inainte de a-si intalni iubitul, folosea adesea Tinder - si era aplicatia ei preferata. Ksyusha a avut intalniri cu baietii de la Tinder si spune ca nu a fost o experienta rea.

7 vedete care au cautat dragoste pe un site de intalniri

Maria Shumakova

7 vedete care au cautat dragoste pe un site de intalniri

Vedeta a recunoscut ca foloseste Tinder. In timpul liber, Mariei ii placea sa puna like-uri baietilor draguti in aplicatie si sa isi organizeze intalniri. Actrita a spus ca nu a a gasit pe nimeni potrivit in showbiz, asa ca cautarea unui iubit intr-o aplicatie de intalniri i s-a parut rezonabila.

Shumakova a reusit sa mearga la mai multe intalniri, iar odata chiar a reusit sa cunoasca un tanar din Argentina. Desi pentru aceast lucru a primit ulterior o multitudine de comentarii furioase pe retelele de socializare.

Katy Perry

In 2014, Katie s-a despartit de cantaretul american John Mayer si trecea printr-o despartire dificila. Apoi, cu ajutorul site-ului de intalniri, fata a decis sa-si vindece ranile emotionale si, poate, sa-si gaseasca un nou partener de viata.

Desigur, este putin probabil ca Perry sa-si fi intalnit actualul iubit, actorul Orlando Bloom, intr-o aplicatie de intalniri. Cu toate acestea, cantareata nu a avut mai putini fani pe Tinder decat in ​​viata reala. 

7 vedete care au cautat dragoste pe un site de intalniri

In China se simte „acasa”! Afla povestea Gabrielei Cojocaru, moldoveanca stabilita in Asia cu o comunitate de peste 2 milioane de oameni, dar si cum e sa ai un iubit chinez: „Nunta la chinezi se face dimineata si dureaza doua ore” - INTERVIU

Timur Batrutdinov

Timur are de multa vreme statutul unui burlac de invidiat in showbiz-ul rusesc. In urma cu cativa ani, a incercat sa-si gaseasca dragostea in emisiunea „Burlacul” si „Planul B”, dar niciuna dintre fete nu l-a putut cuceri pe umorist, asadar a decis sa se inscrie pe Tinder.

7 vedete care au cautat dragoste pe un site de intalniri

Charlize Theron 

Actrita americana a incercat sa-si gaseasca sufletul pereche pe o aplicatie speciala de intalniri cu celebritati. La The Ellen DeGeneres Show, actrita a spus ca prietena ei, actrita Chelsea Handler, a impins-o sa se alature randurilor utilizatorilor aplicatiilor de intalniri. 

Cu toate acestea, Charlize a recunoscut se simtea foarte inconfortabil cand folosea aplicatia. 

7 vedete care au cautat dragoste pe un site de intalniri

Anna Starshenbaum 

Actrita a impartasit vestea ca s-a inscris la Tinder pe una dintre retelele ei de socializare. Anna a spus ca nu mai spera sa gaseasca dragoste printre colegii sai, iar pentru fericirea deplina in viata, ii lipseste iubirea.

Potrivit ei, nu are timp sa mearga la niciun eveniment sau expozitie din cauza muncii sale, motiv pentru care a decis sa se inregistreze pe o aplicatie de intalniri.  

7 vedete care au cautat dragoste pe un site de intalniri

Andrei Beburishvili

Andrey Beburishvili, stand-up comedian, a recunoscut in repetate randuri ca foloseste aplicatii de intalniri. Intr-una dintre emisiuni, a spus chiar ca a cunoscut o fata de la Tinder timp de doua luni.

Lui Andrei nu-i place sa-si faca publica viata personala, asa ca fanii sai pot afla despre toate cazurile amuzante din intalniri doar din discursurile comedianului.  

7 vedete care au cautat dragoste pe un site de intalniri

Cele 4 zodii cu care vei avea cea mai intensa chimie

Articole din aceeasi categorie