02.12.2022
TOP 5 celebritati de la Hollywood care si-au pierdut farmecul odata cu varsta - FOTO

In tinerete aceste vedete au avut o intreaga armata de fani datorita aspectului fizic si carismei incredibile pe care o emanau.

Britney Spears

Sarbatoare dubla in familia Getei Burlacu! Mama si fiul artistei au fost omagiati. Vezi imagini rare cu cei doi pe care le-a publicat pe retele - FOTO

Britney Spears a fost cea care a impus principalele tendinte ale anilor 2000. Datorita ei, toti adolescentii purtau crop top-uri, blugi cu talie joasa si costume din velur. Cu toate acestea, popularitatea timpurie a jucat o gluma cruda cu artista.

Tensiunile cu familia si fostul iubit Kevin Federline, depresia si problemele cu substantele ilegale au adus-o pe vedeta intr-o stare deplorabila. Tinutele sale stilate au fost inlocuite de cele ridicole care ii subliniaza imperfectiunile siluetei.

Matthew Perry

In ultimii ani, vedeta serialului „Friends” s-a schimbat dincolo de recunoastere din cauza problemelor pe care le are cu alcoolul si drogurile. Mai mult, consecintele obiceiurilor proaste i-au afectat nu numai aspectul fizic, ci si sanatatea. Intr-un interviu recent, acesta a recunoscut ca aproape ca a murit in urma cu cativa ani din cauza unei rupturi de colon. Apoi a fost in coma si a petrecut inca cinci luni in spital.

In plus, dupa filmarile pentru Friends, actorul s-a luptat mult timp cu depresia. In acea perioada a avut loc despartirea sa dureroasa de Julia Roberts.

Linda Evangelista

Linda Evangelista este una dintre principalele modele ale anilor 1990 si 2000. Ea a lucrat cu Calvin Klein, Chanel, Chloe, Versace, Ralph Lauren. 

In urma cu cativa ani, Linda si-a asumat riscul de a se supune unei proceduri de modelare a corpului, dar rezultatul a fost opusul celor promise. Potrivit modelului, fata si silueta ei au fost „desfigurate”. Mai mult, dupa aceea, Linda a mers la interventii chirurgicale repetate, dar nici macar acestea nu au salvat situatia.

Kesha

Te topesti dupa ea! „Copilul-soare” al Ludmilei Adamciuc implineste 5 anisori! Vezi momentul adorabil in care Beatrice sufla in lumanarile de pe tort - FOTO

Kesha a fost in anii 2000 cea mai populara interpreta de muzica rock din SUA. In 2009, cantecul ei Tik-Tok a ocupat primul loc in toate topurile mondiale. Cu toate acestea, intr-un moment dat cantareata a disparut din showbiz, iar 7 ani mai tarziu le-a spus abonatilor ca s-a luptat cu depresia si tulburarile de alimentatie in toti acesti ani.

Acum cantareata este greu de recunoscut. Ea apare rar in public, iar cu fiecare apritie a ei provoaca un nou val de critici.

Brendan Fraser

Brendan Fraser a devenit celebru pentru rolurile sale din filmele de comedie „George of the Jungle”, „Blast from the Past” si „The Mummy”.

A avut parte de popularitate, ins la un moment dat s-a retras din lumea mondena. Frazier a suferit un divort, iar asta a lasat o amprenta mare in viata lui. De cativa ani, Fraser s-a schimbat dincolo de recunoastere. S-a ingrasat vizibil si a devenit dependent de substante interzise.

Articole din aceeasi categorie