02.12.2022
Sarbatoare dubla in familia Getei Burlacu! Mama si fiul artistei au fost omagiati. Vezi imagini rare cu cei doi pe care le-a publicat pe retele - FOTO

Geta Burlacu este mereu activa pe social media si publica imagini cu cele mai importante momente din viata sa.

In prima zi de iarna, atat mama ei cat si fiul isi sarbatoresc ziua de nastere.

Pe pagina sa de Instagram, artista i-a transmis fiului sau un mesaj de felicitare, insotit de cateva imagini de arhiva cu acesta din perioada copilariei si pana in prezent.

Catalin Botezatu sustine ca are doi copii, dar nu ii ajuta financiar: „Seamana leit cu mine”

„Ador oamenii destepti, profunzi, inteligenti, harnici, creativi, frumosi, carismatici, puternici, buni la suflet si sunt atat de mandra ca eu, o femeie simpla din popor am nascut asa un copchil. La multi ani, patanasu meu cel drag. Mama pupa si iubeste! La multi ani!”, a scris interpreta pe pagina sa de Instagram.

Totodata Burlacu si-a felicitat si mama: „Multumesc, mama, pentru tot!!! La multi ani si iar o numaratoare noua! Exemplu de energie, caldura, inteligenta, intelepciune pentru noi toti. Te iubim!”

Geta Burlacu este o interpreta din Republica Moldova care a reprezentat Republica Moldova la concursul Eurovision din anul 2008 cu cantecul „A Century of Love”. Aceasta are doi copii, o fata pe nume Elvira in varsta de 20 si un baiat, Sebastian de 19 ani.

O femeie a starnit dezbateri aprinse pe TikTok dupa ce s-a afisat cu si fara machiaj - VIDEO

Articole din aceeasi categorie