12.10.2022
Tom Cruise, nevoit sa-si angajeze agenti de securitate dupa ce a primit amenintari cu moartea. De la ce a pornit scandalul din spatele camerelor de filmat

Tom Cruise, actorul in varsta de 60 de ani, a angajat o firma de securitate dupa ce el si regizorul Christopher McQuarrie au primit o serie de amenintari cu moartea de la un fost angajat.

In varsta de 60 de ani, actorul care filmeaza acum „Mission Impossible 8” si regizorul McQuarrie au angajat o echipa de agenti de securitate „grei” dupa ce producatorul de cacadorii a fost concediat, ceea ce a dus la „proteste furioase”.

„Tom si Chris inca lucreaza la „Mission Impossible 8”, cele mai multe dintre filmari au loc in UK, insa lucrurile au luat o intorsatura mai neplacuta din cauza unui membru al echipei.”, a povestit o sursa apropiata actorului, care a continuat: „Viata bate filmul, cumva, acum a protectia sporita si amenintarile cu moartea au ajuns in spatele camerelor.”, a precizat o sursa apropiata actorului, potrivit Daily Mail.

Kristina Asmus - imagini video ciudate pe retelele sociale! Actrita si-a socat fanii cu ultima sa publicatie - VIDEO

Barbatul a fost angajat pentru a executa niste cascadorii si pentru identificarea unor locatii pentru filmarea acestora, inclusiv una care presupunea ciocnirea unui tren, insa planurile nu s-au concretizat, iar scenele n-au fost incluse in scena.

Astfel, Tom Cruise l-a anuntat ca este liber sa plece, serviciile sale nemaifiind necesare, ceea ce a dus la un val de furie. In acelasi timp, barbatul a deschis un proces impotriva lui Tom Cruise, a regizorului McQuarrie si a studiourilor Paramount.

Potrivit publicatiei, angajatul fusese insarcinat sa gaseasca locatii de filmare pentru scene - inclusiv una care infatiseaza un accident de tren, dar planurile sale nu au fost puse in miscare in film.

Lidia Buble si-a facut o noua schimbare de look. Cum au reactionat fanii artistei - FOTO

Desi pentru Tom Cruise este o normalitate sa umble cu agenti de paza dupa el, pentru Chris este, insa, un lucru nou si nu-i este tocmai bine,  a mai dezvaluit sursa respectiva.

„Mission: Impossible 7” ar fi trebuit lansat pana acum, dar pandemia a dat peste cap planurile producatorilor, asa ca de abia in vara anului viitor va intra in cinematografe. A opta parte a francizei este asteptata sa apara in iulie 2024.

Articole din aceeasi categorie