12.10.2022
Lidia Buble si-a facut o noua schimbare de look. Cum au reactionat fanii artistei - FOTO

Lidia Buble a apelat la o schimbare neasteptata de look. Cum au reactionat fanii ei?

Lidia Buble este adepta transformarilor si nu ii este teama sa experimenteze din punct de vedere al look-ului si sa abordeze diferite zone stilistice. Cantareata si-a facut recent o schimbare, iar fanii au fost incantati.

Daca pana acum Lidia Buble avea parul mai lung, a decis ca este momentul sa abordeze un nou look. Cantareata are acum parul mult mai scurt si, pe langa asta, si-a facut si breton. Artista a publicat o imagine pe contul ei de Instagram cu schimbarea de look si a primit o multime de aprecieri de la urmaritori.

„New me”, a scris Lidia Buble alaturi de fotografia cu noul ei look.

Fanii artistei au reactionat si au felicitat-o si complimentat-o pentru schimbarea la care a apelat. „Wowwww, superba”, „Esti foarte frumoasa. Iti sta bine cu noul look”, „Iti sta super fain noul look”, „Ce frumoasa esti!!!”, „Foarte frumoasa!!!”, „Ce faaaaain”, „Indiferent cum iti faci coafura iti sta bine, esti frumoasa!”, sunt o parte dintre comentariile primite de Lidia Buble pe Instagram.

Nicola Peltz si Brooklyn Beckham au un nou membru in familia lor - FOTO

Lidia Buble a fost concurenta in emisiunea „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”. Artista a parasit competitia din Republica Dominicana dupa o luna de participare. In editia de joi, 6 octombrie, ea a fost eliminata.

Pe contul personal de Instagram, Lidia Buble le-a transmis un mesaj urmaritorilor ei referitor la experienta pe care a trait-o in competitia „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”.

„Hasta la vista, baby! Vin acasa, pazea!!! TANC DE NEINVINS! Asa sunt si ma simt, dupa intreaga experienta de la „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”. Neinfricata, mai puternica, mai sigura pe mine, hotarata sa daram si cele mai mari ziduri din calea mea, mai insetata de a soarbe din tot ce inseamna omenia si oamenii buni si adevarati, mai sigura pe ce-mi aleg in viata sa fac, mai cerebrala si echilibrata cu persoanele pe care abia le intalnesc, mai recunoscatoare de pita de pe masa, cartofii prajiti si toate dulciurile din lumea asta, mai recunoscatoare de dragostea si sprijinul familiei si celor apropiati… mai schimbata ca oricand. IN BINE, IN TOT CE EXISTA IN LUMEA ASTA SI POATE CONTRIBUI LA A FACE BINE. Mi-am invins fricile, fobiile si am avut curaj sa-mi spun, mereu: „Lupta, Florica, lupta pana-n panzele albe, o viata ai!”. Cu dor si nerabdare, sa imi revad parintii, surorile, nepotii, pe cei dragi, plec din aceasta aventura care m-a schimbat complet. Si cu pofta nebuna de mancare normala si MULTAAAAA!!! Multumesc, tuturor celor implicati, echipei de productie, cameramani, Cabral, Adela, toti ati fost si sunteti „Jos, palaria!”. Si Chucky primeste multumiri, pentru momentele in care ne cam scotea din monotonie, dar si baga spaima in noi, concurentii. Urmeaza o alta etapa, o noua Lidia Buble cu foarte multe de oferit si aratat!!! Ochii si urechile pe mine, amigos!!!”, a transmis Lidia Buble pe Instagram. 

Fii stilata si in perioada rece a anului! Afla de la stilista Alina Caraus care sunt cele mai actuale accesorii pe care trebuie sa le porti in sezonul toamna/iarna 2022-2023 - VIDEO

Articole din aceeasi categorie