12.10.2022
Kristina Asmus - imagini video ciudate pe retelele sociale! Actrita si-a socat fanii cu ultima sa publicatie - VIDEO

Kristina Asmus este un adevarat maestru al deghizarii. Aceasta a aparut in fata fanilor sai in aproape toate imaginile si tinutele posibile. 

De exemplu, ieri, actrita si-a socat urmaritorii cu un nou videoclip in care a aparut intr-o tinuta neagra, cu un machiaj care i-a curs pe toata fata si cu parul dezordonat.

In aceasta tinuta, fosta sotie a lui Garik Harlamov a dansat, arantandu-si lenjeria si pieptanandu-si parul. Pieptenele ii cadea din mana mereu, iar actrita continua sa faca miscari ciudate.

Aceasta nu a dat nicio explicatie videoclipului sau. Noua ne ramane doar sa ghicim ce a fost si pentru ce ea a facut acest lucru. Sau, probabil ea doar a incercat sa intre in rol.

Renumitul actor din „Ghostbusters”, Bill Murray a fost acuzat de hartuire sexuala: „O saruta peste tot, iar mai apoi a urcat pe ea”

Speram totusi ca acest fragment in care apare Kristina intr-un asemenea mod ciudat va aparea pe scena Teatrului Iermolova in premiera cu spectacolul „Petru si Lupul”.

Kristina Asmus este o actrita de teatru si film rus. Este cunoscuta pentru rolul ei de televiziune in cadrul sitcom-ului medical „Interni”. A fost desemnata cea mai sexy femeie din Rusia din 2010 de revista Maxim.

Fiul rapperului 50 Cent este dispus sa plateasca aproape 7 mii de dolari pentru a petrece o zi cu tatal sau - FOTO

Articole din aceeasi categorie