28.10.2022
Elon Musk a dat afara toata conducerea Twitter. Seful cel mare pleaca acasa cu 42 de milioane de dolari

Elon Musk a preluat joi oficial Twitter, iar prima sa decizie a fost concedierea principalilor sefi ai companiei. Fostul CEO va primi insa plati compensatorii de 42 de milioane de dolari.  

Elon Musk a preluat oficial controlul asupra Twitter, ocazie cu care a vizitat sediul central din San Francisco al companiei, dupa care a postat un tweet cu un mesaj aparte: ”Pasarea a fost eliberata”.

Imagini de arhiva! Fiica Marinei Carnat, Manuella, a publicat cateva fotografii cu mama sa din tinerete: „Parca e dintr-un film” - FOTO

Imediat dupa finalizarea preluarii de 44 de miliarde de dolari, Musk i-a concediat pe CEO, directorul financiar, consilierul general si seful departamentului juridic  de la Twitter, scrie Daily Mail.

Elon Musk a preluat personal functia de CEO, in conditiile in care a criticat public conducerea Twitter si politicile acesteia, in special cu privire la cenzura.

Cei cinci sefi Twitter au fost scosi joi seara sub escorta din sediul Twitter, arata sursa citata, potrivit careia CEO-ul demis, Parag Arawal, va incasa plati compensatorii de 42 de milioane de dolari desi a ocupat aceasta functie mai putin de un an.

A inceput un nou an cu sloganul „Hakuna Matata”! Tatiana Koberidze, care a implinit 30 de ani, a ales o destinatie exotica pentru a-si sarbatori ziua de nastere: „Nu credeam ca voi plange in aceasta zi...” - FOTO/VIDEO

Elon Musk va da afara 75% din cei 7.500 de angajati ai Twitter

Directorul financiar al Twitter, Ned Segal, cel care l-a banat pe Donald Trump, a primti si el o compensatie frumoasa dupa ce fost dat afara: 25,4 milioane de dolari.

Urmatoarea mutare a lui Elon Musk va fi sa anuleze sanctiunile luate de Twitter impotriva unor utilizatori, care au fost interzisi pe viata pe aceasta retea. Printre acestia, se afla si fostul presedinte american Donald Trump.

Anterior, Elon Musk anuntase ca va concedia 75% din cei 7.500 de angajati ai Twitter.   

Articole din aceeasi categorie