17.02.2023
Toata ziua si-o petrece cu ata in mana! Afla povestea Olesiei Larionov, creatoarea de seturi impletite care confectioneaza articole unice in tara noastra: „Eu aduc produsul nou pe piata Republicii Moldova” - VIDEO

Pasiunea de a impleti o are inca din copilarie, iar in concediul de maternitate a dezvoltat acest hobby si a inteles ca il poate transforma intr-o afacere. Intr-un reportaj marca O Seara Perfecta, vezi cine este femeia care impleteste tinute calduroase, stilate si practice.

„Eu deja cochetam cu croseta, faceam gentute, balaclave. Anul trecut era trendul balaclavelor. Ideea mi-a venit de la o clienta care o aveam, deja procurase lucrarile mele si mi-a zis: „Uite, vreau un pledut”. Ideea a venit chiar de la o clienta si iata asa am incercat pledutul care mi l-a zis ea. Am cautat tutoriale, diferite lectii si am invatat si uite dupa primul pledut pornit pentru prima clienta asa si s-a inceput pasiunea pentru pufosenii.”, a mentionat creatoarea de seturi impletite, Olesea Larionov.

Intrebata de unde se inspira pentru a crea ceva nou, Olesea a spus ca incearca mereu sa fie intr-un pas cu tendintele modei. „Eu ma inspir din afara tarii pentru ca sunt cazuri cand eu aduc produsul nou pe piata Republicii Moldova. Sunt produse care nu le-am mai vazut in Republica Moldova si eu am fost prima care le-am implementat sa zic in Moldova si dupa mine au venit si altii. Mai mult de peste hotare ma inspir”, a recunoscut creatoarea de seturi impletite.

O noua premiera! Tatiana Martin a lansat piesa „Oda Iubirii”: „Fiind interpreta de muzica populara, aceasta melodie a fost o mare provocare pentru mine” - VIDEO

Ii place sa impleteasca mai mult seturi pentru copii, dar din cand in cand, creeaza si pentru maturi. „Fac si cardigane pentru maturi doar ca mai mult pentru copii. Pot sa fac seturi mama fiica sau au mers foarte bine fularele, bentitele si manusile. Seturile de maturi au mers foarte bine iarna asta pentru ca a fost mai rece.”, a spus Larionov.

Desi la prima vedere par a fi complicat de intretinut, Olesea a spus ca totul este foarte simplu. „El se spala la masina de spalat, doar ca la regim delicat. Mai deocheat este la uscare pentru ca trebuie sa fie uscat in regim orizontal. Nu trebuie sa fie atarnat sau pus pe sfoara, el se usuca pe orizontal”.

Vedete inselate de parteneri. Dupa Jennifer Aniston, pe lista e si prezentatoarea Ilinca Vandici

In prezent aceste accesorii sunt destul de solicitate, iar creatoarea spera ca sa fie in trend si peste 5 ani. „Eu sper, pentru ca eu de exemplu m-am cam saturat sa vad pe drum 2 doamne imbracate la fel sau 2 domni cu aceeasi incaltaminte. Trebuie ceva de scos in evidenta si lucrul hand made intotdeauna este diferit unul de altul, nu poti sa gasesti doua lucruri identice.”, a mentionat creatoarea de seturi impletite, Olesea Larionov.

Preturile variaza in dependenta de volumul de lucru, dar este mult mai avantajos sa procuram seturi decat un produs separat. „Acest set nu l-am mai vazut in Republica Moldova. Acest trio costa 350 lei, adica sa-l iei separat este mult mai scump.”

Articole din aceeasi categorie