17.02.2023
Vedete inselate de parteneri. Dupa Jennifer Aniston, pe lista e si prezentatoarea Ilinca Vandici

Mai multe vedete din Romania si din strainatate au fost inselate de partenerii lor, unele au trecut peste infidelitate, iar altele au pus punct relatiei.

Brad Pitt a inselat-o pe Jennifer Aniston cu Angelina Jolie

Jennifer Aniston a fost casatorita cu Brad Pitt intre 2000 si 2005. Celebra actrita care acum are 54 de ani a fost inselata de Brad Pitt cu Angelina Jolie in timpul filmarilor peliculei “Mr. and Mrs. Smith”. Jennifer si Brad au divortat in acelasi an.

S-a zvonit insa ca motivul divortului ar fi fost faptul ca actrita nu isi dorea copil, insa de curand a dezmintit aceste speculatii. „S-a vehiculat intens scenariul ca sotul m-a parasit ca nu voiam sa ii fac copii. Sunt numai minciuni, la ora aceasta chiar nu am nimic de ascuns.”, a spus vedeta din „Friends” intr-un interviu.

Sarbatoare dubla in familia Gabriellei Damir! De Ziua indragostitilor, fiul bloggeritei, Avraam, a implinit 1 luna. Vezi imaginile emotionante publicate in mediul online - FOTO

Ashton Kutcher a inselat-o pe Demi Moore

Demi Moore si Ashton Kutcher s-au casatorit in anul 2005. Desi nu le-a pasat la inceput de diferenta de varsta dintre ei, ea avea 43 de ani, iar el doar 27, pe parcurs problemele au aparut.

Actorul i-a cerut acesteia sa intretina relatii intime in trei, iar ea a acceptat. „Am vrut sa ii arat cat de grozava si de amuzanta pot fi”, a spus Demi Moore, potrivit mirror.co.uk. Celebrul cuplu a avut doua experiente de acest gen, iar actrita a catalogat totul ca fiind o mare greseala.

Ulterior, cei doi au ajuns la divort. Abia dupa separare Demi Moore a dezvaluit public ca Ashton Kutcher  a inselat-o de doua ori.

demi moore ashton kutcher jpeg

Eva Longoria, inselata de mai multe ori

Eva Longoria  a fost casatorita trei ani de zile cu jucatorul de baschet din NBA, Tony Parker. Cei doi au divortat dupa ce Eva a descoperit ca a fost inselata de mai multe ori. Actrita i-a gasit in telefon mesaje de la sotia unui coechipier, scrie zutv.ro.

Eva Longoria (6) jpg

„Fiind solidari cu poporul turc nu am postat nimic in acea perioada...” Ella Chistol a fost la Istanbul! Vezi ce video a postat bloggerita - VIDEO

Ilinca Vandici, inselata de Ciprian Marica

In anul 2011, prezentatoarea Ilinca Vandici forma un cuplu cu Ciprian Marica, care la acea vreme era unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti din Romania. Toti se asteptau sa se casatoreasca, insa brusc au pus punct relatiei.

Invitata cu ceva vreme in urma la podcastul lui Radu Tibulca, Ilinca Vandici a vorbit despre relatia pe care a avut-o cu Ciprian Marica. Ea a detaliat cum reusea sa-l prinda de fiecare data cand o insela. „Nu stiu sa-ti spun cum, dar aflam! Venea o prietena care-mi spunea ca are o prietena care-i spune ca e plecat…acolo. Aflam, pur si simplu. Din intamplare, ma uitam pe Facebook la nu stiu cine si o vedeam pe nu stiu care in poza la terasa, recunosteam terasa”, a povestit Vandici.

Se certau des, iar ea a recunoscut motivele. „Infidelitatea lui! A lui, doar nu a mea”, a mai spus Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici si Ciprian Marica  s au cunoscut in octom  brie 2009  S au despartit  in septembrie 2011,  iar acum o luna au  redevenit, in mare  secret, un cuplu jpeg

Tudor Ionescu de la Fly Project a inselat-o pe Anamaria Ionescu

In anul 2011, Tudor Ionescu si Anamaria, fosta prezentatoare de televiziune, au fost despartiti. El a inselat-o, insa ea l-a iertat. „Consider ca oamenii merita a doua sansa. Deja de la a doua e un caz pierdut, pentru ca nu stii niciodata ce poate iesi. Multa lume ne-a intrebat daca e ok sa vorbesti despre asta la televizor, ca e o chestie intima din viata noastra. Eu consider ca e ok. In primul rand, noi suntem super mega transparenti. Nu consider ca daca apari la televizor, trebuie sa afisezi o viata perfecta, ideala, totul e roz. Inainte de aceasta infidelitate, daca m-ai fi intrebat daca pot trece peste asa ceva, as fi spus ca nu, sub nicio forma. Iata ca viata m-a pus in fata faptului implinit si mi-am dat seama ca daca iubesti cu adevarat o persoana si simti ca poti sa construiesti ceva cu ea, ca poti sa treci peste acel moment, in sensul in care sa nu reprosezi. Daca simti ca vrei sa incerci sa faci un efort pentru a uita, fa-o.", a declarat Anamaria Ionescu recent, pentru wowbiz.ro.

Ti se rupe inima! Mesajul indurerat al tinerei de 25 de ani care a ramas fara ambele picioare dupa ce a fost lovita de un automobil, te lasa fara cuvinte: „Vreau sa traiesc!”. Ce a publicat Dan Ionita - FOTO/VIDEO

„Impacarea nu a fost usoara. Am stat mai mult de 6 luni separati. Eu ma asteptam sa fie lapte si miere. Ma gandeam ca o sa imi ceara in fiecare zi scuze, dar nu. Am luat-o de la 0, dupa ce ne-am impacat prima oara, am simtit ca ceva nu e in ordine, scartaie, ne-am mai despartit o luna, nu ne-am vorbit deloc si acela a fost momentul in care ne-am dat seama ca nu putem unul fara altul”, a mai marturisit sotia lui Tudor de la Fly Project.

tudor ionescu anamaria jpeg
Articole din aceeasi categorie