27.04.2023
„Toata lumea canta cu mine, asta este cea mai mare placere a mea”. Ion Paladi, despre vacanta in Egipt - VIDEO

In Republica Moldova nu se stie daca cineva a mai adunat atatea vizualizari, ca de obicei, plin de energie, cu muzica buna. Invitat special in studioul O Seara Perfecta a fost Ion Paladi. 

Nu exista sarbatoare in Republica Moldova fara piesa lui Ion Paladi:„Bine-i sade mesei mele”. Interpret a marturisit ca: „Aceasta piesa nu este populara doar in Republica Moldova, dar si in Romania, eu cu aceasta piesa m-am lansat acolo dupa care a aparut Dorul Basarabiei. Iar acum se canta in toate partile Romaniei, cine aude Ion Paladi stie bine aceste piese. La nunti de obicei cand cant, toata lumea canta cu mine, asta este cea mai mare placere a mea. Iar la spectacolele pe care le-am avut la Sala Palatului, toata lumea danseaza.”

De ziua fiului ei, Ionel, i-a dedicat o piesa! Vezi cum suna noua melodie a Elenei Manciu: „Eu de obicei imi felicit copiii la ora la care s-au nascut” - VIDEO

„In 2004 a fost lansata varianta etno care a strans cateva milioane de vizualizari, dar cu Lautarii am imprimato in 2007-2008. Si aceasta piesa „Bine-i sade mesei mele” este actuala si acum. De fapt, sunt unele piese care nu mor niciodata si m-as bucura ca acest cantec sa aiba o viata lunga.”

Fiind intrebat cum a sarbatorit Pastele, acesta a spus ca: „De Pasti eram in vacanta, am fost cu familia in Egipt, de fiecare data ori lucram, ori mergeam acasa la parinti. Anul acesta am decis sa ne odihnim ca sa prindem forte, pentru ca am aterizat vineri, iar sambata eram deja in Romania aveam nunta. Sapte zile am petrecut in Egipt alaturi de familie, alaturi de nasii nostri si nasii nasilor nostri. A fost frumos, ne-am odihnit si am venit cu bateriile incarcate. La batranete o sa ramanem cu amintirile acestea frumoase.”

Pe asta nu ai vazut-o! Vezi cum arata Iuliana Beregoi in poza de buletin - FOTO

Despre proiectul sau nou„Sef sub acoperire” Ion Paladi a marturisit ca: „A fost o experienta frumoasa pentru mine, recunosc nu a fost atat de usor pentru ca eu fiind din alt aluat, sa fiu in pielea unui sef sub acoperire mi-a fost greu. Am filmat aproape 10 zile, ma trezeam foarte devreme, ,deoarece, trebuia sa fiu machiat, dupa care filmam pana tarziu seara. A fost complicat insa sa meritat pentru ca a iesit o emisiune frumoasa de care sunt mandru. Si mai ales ca am fost imaginea unui brand de la noi din tara, nu ca este a cumatrului meu, dar ca au produse foarte bune, foarte sanatoase. Cel mai memorabil pentru mine a fost schimbarea, caci eu nu am purtat niciodata mustata si m-am vazut si eu pentru prima data altfel.”

Acesta a mai adaugat ca: „As mai repeta asa experienta, sincer, e o provocare frumoasa si nu poti refuza o astfel de emisiune la ProTv. Daca o sa mai fiu invitat, o sa merg cu drag la astfel de emisiuni.”
Vrei sa-ti redobandesti cetatenia romana? Vezi tot ce trebuie sa stii de la Raisa si Ion Ghirisan: „Acest proces nu a fost usor niciodata...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie