27.04.2023
De ziua fiului ei, Ionel, i-a dedicat o piesa! Vezi cum suna noua melodie a Elenei Manciu: „Eu de obicei imi felicit copiii la ora la care s-au nascut” - VIDEO

Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost interpreta Elena Manciu care l-a felicitat pe fiul ei, Ionel cu ocazia zilei de nastere, prin intermedul unei piese.

Elena a fost felicitata cu ocazia acestei sarbatori importante. „Multumesc mult mai intai de toate pentru aceasta invitatie, fiindca mi-ati dat o posibilitate sa impart cu voi si cu toata lumea bucuria pe care o am azi. Si desigur vreau sa imi felicit scumpul fecioras care implineste azi o varsta foarte, foarte frumoasa. Am un ocean de sentimente, de emotii pozitive.”, a mentionat Manciu.

De asemenea, ea a adaugat: „Ma bucur ca sunt astazi la dumneavoastra si pot sa prezint aceasta piesa care se numeste „Fiul meu de ziua ta”. Inainte de Pasti l-a sunat si el asa cu o nostalgie a spus: „Mamica, asa imi pare rau ca nu o sa fiu la ziua mea. Eu deja implinesc 30 de ani si nu o sa pot sa fiu alaturi de voi sa sarbatorim impreuna.” Si eu am stat si m-am gandit. Intr-adevar este foarte greu cand nu sunt copiii acasa si mai ales cand este asa o aniversare frumoasa.”

Un celebru actor de la Hollywood a ajuns pe strazi dupa ce a pierdut lupta cu drogurile. Transformarea socanta

Artista s-a gandit mult ce cadou ar putea sa ii ofere fiului, Ionel, si pana la urma a decis ca o piesa va fi cea mai frumoasa surpriza.

„In ziua de Pasti si a doua zi am lucrat la muzica si la versuri si am avut marele noroc ca echipa sa imi intre in situatie si sa faca intr-un timp record aceasta piesa. Sandu Gorgoz, plecaciuni si admiratie pentru talentul lui, pentru profesionalism.”, a povestit Elena Manciu.

Horoscop 27 aprilie 2023. Zodiile care au chef de cearta. Sunt mai mereu nemultumite

Intrebata ce face la moment fiul ei, interpreta a raspuns: „De dimineata l-am felicitat. Eu deobicei imi felicit copiii la ora la care s-au nascut. El mi-a spus: „Mamica, acum fug la repetitii pentru ca toata ziua sunt in repetitii”. Seara va avea un concert pentru ca este angajat in Orchestra Filarmonicii din Amsterdam, este prima vioara.”

Articole din aceeasi categorie