10.11.2023
Toamna plina de evenimente pentru Constantin Moscovici! La ce concert urmeaza sa evolueze in curand naistul, dar si ce muzica asculta cand este acasa - VIDEO

Invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost Constantin Moscovici. Naistul a povestit atat despre concertele la care a participat recent, cat si despre cele la care urmeaza sa evolueze.

Toamna aceasta este plina de evenimente pentru naistul Constantin Moscovici. Chiar acum 2 zile, acesta a cantat la un hram. „Da, in satul Bestemac. Suntem primii artisti care au ajuns acolo in toata perioada aceasta. S-au adunat in jur de 850 de locuitori, practic au venit toti. De la mic la mare. Pentru ei a fost un eveniment iesit din comun. Sunt oameni foarte calzi la suflet, deschisi”, a mentionat Moscovici.

De asemenea, recent naistul a cantat si la concertul aniversar al Lidie Botezatu. Intrebat cum a trait el spectacolul, artistul a raspuns: „Sunt niste emotii mai speciale. In primul rand este prima formatie din copilaria mea, piesele pe care am crescut, piesele compuse de Mihai Dolgan, cantate de Lidia Botezatu. In primul rand era o formatie de colegi deschisi”.

Andreea Bostanica a facut un tiktok cu Antonia, iar fanii au fost cuceriti: „Nu stiu care e mai frumoasa” - VIDEO

„Exista un stil de muzica in care nu te-ai putea regasi?”. La aceasta intrebare, Constantin a raspuns: „Sunt in cautare. Imi plac provocarile. Toate experimentele mele muzicale sunt legate de niste oameni, de niste cazuri”.

Totodata, Constantin Moscovici a oferit mai multe detalii si despre concertul la care va participa la data 17 noiembrie. „Lumea care o sa vina va avea o atmosfera de amintire. Vor fi prezentate cele mai renumite piese ale formatiei Abba. Din nou calatorie in timp. Practic totul este vandut”, a povestit naistul.

Tanara, model si designer, moarta in urma unei operatii banale la genunchi. Luana avea 29 de ani

Intrebat de asemenea, ce muzica asculta acasa, Constantin a raspuns: „Depinde de ce emotii am. Muzica clasica imi place, de asemenea, imi place relax, rock”.

Articole din aceeasi categorie