10.11.2023
Tanara, model si designer, moarta in urma unei operatii banale la genunchi. Luana avea 29 de ani

O tanara de 29 de ani, model si designer, a murit in urma unei interventii chirurgicale banale, intr-un spital privat din Sao Paulo, Brazilia.

Luana Andrade a fost supusa unei operatii de liposuctie, cu scopul de a-si imbunatati aspectul genunchilor, pentru a avea „continut mai bun pe retelele sociale”, potrivit Marca.

In timpul procedurii, ea a avut complicatii, si a murit dupa aproximativ doua ore si jumatate de la operatie.

Nimic nu e imposibil! Top 6 persoane publice de la noi care au castigat lupta cu kilogramele in plus - FOTO

Medicii de la spitalul Sao Luiz din Itaim Bibi, o zona de lux a orasului, au stopat indepartarea grasimii in momentul in care ea a intrat in stop cardio-respirator si au inceput sa o resusciteze, transferand-o ulterior in sectia de terapie intensiva.

„Interventia chirurgicala a fost intrerupta, iar pacienta a fost supusa unor teste care au evidentiat tromboza masiva. A fost transferata pe sectia de terapie intensiva, unde a urmat un tratament hemodinamic si i-au fost administrate si alte medicamente”, au transmis, intr-un comunicat de presa, reprezentantii unitatii medicale.

Marti, la ora 5.30 dimineata, tanara a fost declarata moarta, iar cauza decesului a fost embolism pulmonar.

Leonardo DiCaprio, printre putinii actori de la Hollywood care nu s-au atins de droguri. Cum a rezistat tentatiei

Luana Andrade era o vedeta populara pe retelele sociale, a colaborat cu o televiziune si isi lansase propriul brand de imbracaminte.

Iubitul ei, Joao Hadad, este devastat: „Sunt devastat de durere si traiesc cel mai mare cosmar. O parte din mine a plecat”.

Articole din aceeasi categorie