10.11.2023
Andreea Bostanica a facut un tiktok cu Antonia, iar fanii au fost cuceriti: „Nu stiu care e mai frumoasa” - VIDEO

La doar 19 ani, Andreea Bostanica si-a castigat titlul de regina a TikTok-ului, cu peste 5,4 milioane de urmaritori. Chiar daca de cele mai multe ori isi pune filtre, fanii sunt fascinati de felul in care arata. In data de 9 noiembrie, un TikTok pe care l-a facut impreuna cu Antonia a adunat zeci de mii de vizualizari in mai putin de 20 de minute.

Fanii au fost cuceriti de aparitia celor doua celebritati si le-au scris sute de comentarii de apreciere.

Antonia si Andreea Bostanica s-au intalnit la un eveniment, unde au participat mai multe nume sonore din showbiz. „Nu stiu care e mai frumoasa!” , „Semanati asa de tare”, „S-au intalnit reginele”, „Surori direct”, „Ce semanati mai”, „S-au unit legendele”, „Zici ca sunteti surori”, sunt doar cateva dintre reactiile fanilor. 

Andreea Bostanica se pregateste de lansarea unei piese noi. Cantareata a reusit deja sa le capteze atentia fanilor, dupa ce a fredonat cateva versuri. 

Horoscop 10 noiembrie 2023. Surprize mari in dragoste pentru o zodie. Nu mai stati pe ganduri si actionati

Andreea s-a mutat la Bucuresti si a publicat mai multe fotografii din apartamentul sau, lasandu-i masca pe cei care o urmaresc.

Michaela Berdaga a fost jefuita de doua romance in Milano! Ce povesteste bloggerita despre incident - VIDEO

Andreea Bostanica este o bloggerita si interpreta din Republica Moldova care are o comunitate de peste 4 milioane de abonati pe TikTok si aproape 1 milion pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie