14.07.2022
Tinut in secret timp de 137 de ani! Autoportretul renumitului Vincent van Gogh - descoperit intr-o galerie din Scotia - FOTO

Persoanele iubitoare de arta si fanii operelor lui Vincent van Gogh au fost cu adevarat incantati de stirile de astazi. Galeria Nationala a Scotiei a anuntat o descoperire incredibila: lucratorii muzeului au descoperit o lucrare necunoscuta anterior a artistului post-impresionist.

Vincent van Gogh si-a „ascuns” autoportretul pe spatele tabloului „Portretul unei taranci cu sapca alba”. Acest secret a fost pastrat timp de 137 de ani.

De la unul dintre cei mai frumosi barbati din Hollywood, la un vanzator obisnuit! Cum si de ce s-a distrus cariera de succes a actorului Armie Hammer: „A pierdut totul...”

Francis Fowl, profesor la National Gallery of Scotland, a prezentat la o expozitie lucrarea pe care personalul muzeului a gasit-o din intamplare in timp ce facea o radiografie a picturei: „Suntem foarte incantati sa va impartasim aceasta descoperire incitanta”.

Expertii sugereaza ca acest tablou se refera la una dintre lucrarile sale timpurii, cand Vincent van Gogh tocmai incepea sa practice pictarea autoportretelor.

Ana de Armas a recunoscut ca a fost nevoita sa se mute in alt oras din cauza fostului sau iubit, Ben Affleck

Articole din aceeasi categorie