14.07.2022
Ana de Armas a recunoscut ca a fost nevoita sa se mute in alt oras din cauza fostului sau iubit, Ben Affleck

Anul trecut, Ben Affleck si Ana De Armas s-au despartit. Acestia s-au dispersat in diferite orase si, se pare ca a existat un motiv intemeiat pentru acest lucru. Recent, actrita a acordat un interviu revistei Elle, unde a recunoscut ca relatia si despartirea de Ben Affleck i-au schimbat viata. 

Dupa despartirea de Ben, Ana a fost in centrul atentiei si mereu era vanata de paparazzi. Actrita a fost nevoita sa se mute in alt oras, pentru a se putea ascunde de reporteri. 

„A fost strasnic. Din aceasta cauza eu am decis sa ma mut din Los-Angeles. Asa eu am putut intelege ca acest oras nu este pentru mine. Acest loc ma facea sa fiu mereu stresata”, a spus Ana de Armas.

Un nou roman? Madonna - surprinsa din nou la o cina romantica cu fotograful ei - FOTO

Ana de Armas si Ben Affleck au inceput relatia in timpul filmarilor „Deep Waters” in anul 2020. Acestia s-au apropiat foarte mult in timpul carantinei, cand isi petreceau zilele stand impreuna acasa. Relatia lor a durat aproximativ un an. 

Se asteapta o impacare? Dupa ce Elon Musk s-a despartit de actuala sa iubita, fosta lui partenera, la fel s-a separat de fata cu care avea o relatie - FOTO

„Aveau multe contraziceri in ceea ce privea viitorul lor. Ana a fost initiatoarea acestei discutii serioase. Relatia lor era complicata. Ana nu isi dorea sa traiasca in Los-Angeles, iar Ben era nevoit sa traiasca in acel oras, pentru ca copiii lui traiesc acolo. A fost o decizie comuna. S-au despartit, insa au ramas prieteni”, a spus o sursa. 

Articole din aceeasi categorie