10.02.2020
Tina Karol - in lacrimi la Vocea Ucrainei. Cum a numit-o un concurent
Cel de-al zecelea sezon al concursului muzical Vocea Ucrainei aduce momente frumose telespectatorilor, dar si lacrimi pentru unii jurati.
De aceasta data, cea care nu si-a putut stapani lacrimile a fost Tina Karol, iar vinovatul se face unul dintre concurenti, care a numit-o „cactus”.

Citeste si: Conflict fara precedent la Vocea Ucrainei. Dupa ce si-a intors scaunul, Dan Balan si-a retras votul. Ce l-a nemultumit pe juratul moldovean

Iurii Samovilov din Kiev a interpretat melodia Englishman in New York si a reusit sa intoarce 3 scaune, pe toate in afara de cel al lui Dan Balan. 

Citeste si: Fiul Tinei Karol nu-l agreeaza pe Dan Balan? „Mi-a zis ca nu ii plac aceste glume precum ca m-as casatori cu Dan.”

Pus in fata alegerii dificile, Iurii a spus: „Ma tem foarte mult de Tina Karol, dar cum a zis prietenul meu, Daniel Salem, trebuie sa imbratisez cactusul. O iubesc pe Tina Karol si totodata, ma tem, dar cred ca o sa incerc sa imbratisez cactusul.”, a spus acesta.
„Nu stiu de ce te temi... dar trebuie sa intelegi, daca eu nu voi fi puternica, cine va fi pentru mine?”, a replicat diva ucraineana, imbratisandu-si noul discipol.
Ulterior, dupa ce l-a petrecut dupa culise pe Iurii, Tina a revenit la fotoliul sau de jurat, insa imediat au podidit-o lacrimile. Ceilalti antrenori au sarit sa o consoleze, iar Nastya Kamenskih a presupus ca probabil tanarul este indragostit si acesta ar fi motivul fricii.
Cei 5 jurati s-au imbratisat amical spre final, iar dupa blondina si-a fixat machiajul.
Sursa foto: Instagram.com, Facebook.com
Articole din aceeasi categorie