03.02.2020
Conflict fara precedent la Vocea Ucrainei. Dupa ce si-a intors scaunul, Dan Balan si-a retras votul. Ce l-a nemultumit pe juratul moldovean
Juratul din Moldova a creat o situatie fara precedent la Vocea Ucrainei. Acesta a refuzat sa-si sustina votul, dupa ce a intrat intr-un mic dialog cu participantul.
Ieri, postul de televiziune 1+1 a difuzat cea de-a treia editie a concursului muzical Vocea Ucrainei 10. Un moment mai putin obisnuit a reusit sa creeze ucraineanul Vladislav Semionov din Kiev.

Citeste si: Vocea Ucrainei a revenit! Cine sunt primii concurenti din echipa lui Dan Balan

Dupa ce a avut o prestatie impresionanta, cantand melodia „Dancing on my own”, acesta a reusit sa intoarca 3 scaune, pe cel al Tinei Karol, pe cel al lui Monatik si pe cel al lui Dan Balan.
Dupa o scurta prezentare, Vladislav a spus ca se declara „ecosexual” - persoana preocupata de bunastarea mediului inconjurator si de un mod de viata eco.
Dan Balan s-a aratat nedumerit de notiunea folosita de ucrainean, intreband cu insistenta ce treaba are ecologia cu sexul. Replica lui Vladislav a fost una simpla: „Niciuna. Asa e notiunea.”, a tinut sa precizeze el.
„Sustin in totalitate initiativa, dar trebuie sa folosesti o notiune adecvata. Ce treaba are sexul aici?”, a declarat juratul moldovean.

Citeste si: Fiul Tinei Karol nu-l agreeaza pe Dan Balan? „Mi-a zis ca nu ii plac aceste glume precum ca m-as casatori cu Dan.”

Sa fim sinceri Dan, daca spuneam ecologist nu atrageam atat de multa atentie? Nu?”, a replicat concurentul.
Te-as fi inteles, cel putin. Asta e important pentru mine. Nu inteleg cand oamenii folosesc notiuni fara sens, semnificatia caruia nici macar nu o cunosc. Imi retrag votul.”, a declarat, in final, acesta.
Desi regulile concursului nu permit juratului sa-si retraga votul, dar de acest gest nici nu a fost nevoie. Vladislav Semionov a ales sa mearga in echipa lui Monatik.
Sursa foto: Instagram.com
Articole din aceeasi categorie