10.04.2023
Tina Karol - detalii nestiute despre relatia ei cu Dan Balan: „Noi comunicam, ne sustinem unul pe altul...” - VIDEO

Celebra interpreta din Ucraina, Tina Karol a fost invitata in cadrul emisiunii O Seara perfecta, acolo unde a povestit detalii despre cariera sa, viata personala, dar si despre relatia pe care o are in prezent cu interpretul de la noi, Dan Balan.

Intrebata de catre Olga Tapordei „Care este relatia voastra acum cu Dan Balan?”, Tina a raspuns: „Noi comunicam, ne sustinem unul pe altul, vorbim. Ne impartasim cu ideile creative. El este foarte carismatic, impozant. El are o natura magnetica. Genetica sa, de asemenea, il diferentiaza de altii.”

Karol a mentionat si faptul ca Ludmila Balan este o femeie extrem de frumoasa. „Mama lui este foate frumoasa.”, a spus artista.

Moment plin de emotie! Tina Karol a imbratisat-o pe mama lui Dan Balan, la concertul din Chisinau - VIDEO

In cadrul emisiunii O Seara Perfecta a fost difuzat si un fragmet dintr-o piesa interpretata acum cativa ani de Tina Karol impreuna cu Dan Balan.

„Acesta a fost cantecul pe care l-am interpretat la Premiile M1 si acesta a fost intr-adevar un moment emotionant.”, a povestit interpreta.

Totodata, Karol a fost intrebata daca Dan Balan se afla sau nu la moment in Ucraina. La aceasta intrebare, Tina a raspuns: „Nu”.

Una fintre cele mai indragite interprete din Ucraina a venit la Chisinau pentru a sustine un concert la Palatul National Nicolae Sulac care a avut loc pe 8 aprilie.

In vizorul moldovenilor, Tina Karol a intrat atunci cand a fost jurata la show-ul Vocea Ucrainei, impreuna cu Dan Balan. Atunci in jurul lor s-a creat un val de zvonuri ca ar forma un cuplu. Atunci, fanii asteptau cu sufletul la gura ca cei doi artisti sa confirme acest lucru, insa deocamdata vedetele nu comenteaza subiectul. Totodata, Tina Karol si Dan Balan au reusit sa-si bucure fanii cu piese pe care le-au interpretat impreuna. 

Vedete cu chipul de nerecunoscut! Ele au mers prea departe cu operatiile estetice - FOTO

Tina Karol este interpreta si compozitoare cu aproape 2 milioane de urmaritori pe Instagram si aproape 500 de mii de utilizatori pe Youtube. Are un fiu de 14 ani din casatoria cu sotul ei, Evghenii Ogir, care a decedat de cancer.

Articole din aceeasi categorie