10.04.2023
Vedete cu chipul de nerecunoscut! Ele au mers prea departe cu operatiile estetice - FOTO

Chirurgia estetica iti poate fi aliat sau, dupa caz, cel mai mare inamic. In doze mici si elegante, ea poate sterge urmele neplacute ale anilor de pe chipul tau.

In doze mari, te alegi cu o fata imobila. In doze exagerate, te mutileaza de-a binelea. Te lasam pe tine sa judeci daca aceste vedete au mers prea departe cu operatiile estetice.

Kim Basinger

Vedeta de 69 de ani a disparut, o perioada, din viata publica si a aparut recent, c-un chip mutilat. Departe de imaginea cu care ramasesem din filmele ei vechi, Kim Basinger a apelat intens la chirurgia plastica, iar rezultatul afisat in prezent este demn de rubrica Asa Nu!.

Megan Fox

Cum arata fetele de la t.A.T.u la peste 20 de ani de la succesul inregistrat in muzica - FOTO

La cei 36 de ani ai ei, frumoasa actrita chiar nu avea nevoie de atatea interventii estetice. Un machiaj care sa-i scoata in evidenta frumusetea naturala era de-ajuns. Si, cu toate acestea, fata ei pare incremenita si transformata total de botox, daca comparam imaginile de acum cu cele din trecut.

Tori Spelling

In serialul de succes Beverly Hills, 90210, Tori era naturala si unica. Azi, la 49 de ani, actrita pare o copie nereusita a lui Khloe Karadashian. Pacat. Acum este doar una dintre multele blonde platinate si botoxate din showbiz.

Denise Richards

Horoscop 10 aprilie 2023. Zodia care se va umple de bani daca nu ignora un semn

Pentru frumoasa actrita in varsta de 52 de ani, zambetul aduce mai mult a grimasa, incercand din greu sa se contureze pe un chip inflexibil. Fillerele si injectiile cu botox se ghicesc usor pe chipul fostei neveste a lui Charlie Sheen, unul transformat de bisturiu.

Jennifer Aniston

Actrita in varsta de 54 de ani a inceput sa foloseasca fillere de ceva timp, insa in doze omenesti, ce-i drept. Fanii au observat ca Jennifer Aniston are o expresie ceva mai diferita in prezent, oarecum imobila, insa tot e bine daca se opreste aici. Operatiile ei, deci se ghicesc, sunt discrete si de bun simt.

Articole din aceeasi categorie