09.04.2023
Moment plin de emotie! Tina Karol a imbratisat-o pe mama lui Dan Balan, la concertul din Chisinau - VIDEO

Artista Poporului Ucrainean, Tina Karol i-a oferit o imbratisare calda mamei lui Dan Balan in timpul concertului ei de la Chisinau care a avut loc recent.

Interpreta Ludmila Balan a venit cu un filmulet si un mesaj de felicitare si de admiratie pentru concertul organizat, pe pagina sa de Facebook.

„Un Show de exceptie aseara la Chisinau. Tina Karol ne-a adus o bucatica din inima Ucrainei! Noi i-am daruit cate o bucatica din inimile noastre! Bravo tie,Tina, bravo Ucraina!”, a scris Ludmila Balan pe pagina sa de Facebook.

Una dintre cele mai indragite interprete din Ucraina a sustinut la Palatul National „Nicolae Sulac” un concert care a avut loc pe 8 aprilie 2023.

Momentul emotionant in care Tina Karol a sarutat-o pe Olga Tapordei dupa ce a vorbit in limba ucraineana: „Sunteti incredibila” - VIDEO

In vizorul moldovenilor, Tina Karol a intrat atunci cand a fost jurata la show-ul Vocea Ucrainei, impreuna cu Dan Balan. Atunci in jurul lor s-a creat un val de zvonuri ca ar forma un cuplu. Atunci, fanii asteptau cu sufletul la gura ca cei doi artisti sa confirme acest lucru, insa deocamdata vedetele nu comenteaza subiectul. Totodata, Tina Karol si Dan Balan au reusit sa-si bucure fanii cu piese pe care le-au interpretat impreuna. 

Articole din aceeasi categorie