20.03.2023
”Bogatii nu muncesc”: Georgina a tinut sa le raspunda criticilor, dar totul s-a intors impotriva sa

Georgina Rodriguez (29 de ani), partenera lui Cristiano Ronaldo (38 de ani), a decis sa le raspunda celor care spun ca tot ce are i se datoreaza fotbalistului.

Pe Instagram, unde este urmarita de peste 47 de milioane de oameni, Georgina a publicat o fotografie in care apare in fata unei cladiri de birouri, cu o cafea si o geanta in maini, alaturi de un mesaj sugestiv.

Georgina Rodriguez, mesaj pentru critici

”Inca o zi de munca minunata, asta pentru ca mai tarziu ei sa spuna ca bogatii nu muncesc”, a fost descrierea aleasa de Georgina Rodriguez.

Inca un vis implinit! Iuliana Beregoi si-a cumparat o casa: „Universul stie cum sa faca sa te uimeasca”. Vezi cum arata locuinta - FOTO

Mesajul Georginei a starnit reactii, multe dintre ele negative.

”Cumva, Georgina Rodriguez a crezut ca e o idee buna sa posteze asta”, ”Fii umila, fata”, ”Fontul ales, fotografia, nerusinarea si lipsa de ironie...”, au fost cateva dintre comentariile aparute, noteaza Cadena Ser.

Cum arata Georgina Rodriguez inainte sa-l cunoasca pe Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez si Cristiano Ronaldo  formeaza un cuplu din 2016, de cand fotbalistul a remarcat-o la magazinul Gucci din Madrid.

Argentinianca lucra atunci ca vanzatoare, insa viata i s-a schimbat complet dupa ce l-a cunoscut pe superstarul lui Manchester United, iar acest lucru se poate observa si din transformarea fizica din ultimii 6 ani. 

Publicatii precum OK Diario, Leggo sau MSN au publicat o fotografie nemaivazuta pana acum cu Georgina, de dinainte ca Ronaldo sa se indragosteasca de ea la prima vedere. 

Mama a doi copii, Georgina are acum un look total schimbat.

Articole din aceeasi categorie