15.10.2023
Pavel si Rodica Stratan au implinit 22 de ani de casnicie! Cleopatra a publicat o fotografie de arhiva alaturi de parintii ei - FOTO

Acum o zi, la data de 14 octombrie, familia Stratan a avut un motiv in plus pentru a sarbatori. Pe langa faptul ca a fost Hramul Chisinaului, Pavel si sotia lui, Rodica au aniversat 22 de ani de casnicie.

Cu aceasta ocazie, Cleopatra a facut o postare pe contul ei de Instagram, care este urmarit de peste 400 de mii de abonati.

Artista a postat o fotografie din arhiva persoanala care a fost facuta in copilaria ei. In imagine Cleo sta in mijloc, iar in parti sunt parintii ei care o privesc si zambesc.

„Si tot azi parinti mei sarbatoresc 22 de ani de casnicie! Va iubesc”, a scris Cleopatra Stratan in descrierea fotografiei.

Fiul sultanului din Brunei se pregateste de nunta. Cu ce se ocupa printul Abdul Mateen si cum este, de fapt, viata lui - FOTO

Pavel Stratan este nascut la 11 noiembrie 1970, in satul Niscani, Moldova. Este un cantaret si textier de muzica folk, pop din Republica Moldova. Muzica pe care o face nu poate fi catalogata, caci acesta imbina mai multe stiluri si genuri muzicale. 

Cleopatra Stratan este o cantareata si actrita romana, nascuta in Republica Moldova. Este fiica cantaretului Pavel Stratan. Primul ei album se intituleaza „La varsta de trei ani”. Aceasta detine 6 recorduri mondiale. Cleopatra este casatorita cu interpretul roman Edward Sanda.

Top 4 cele mai empatice zodii

Articole din aceeasi categorie