19.09.2023
Thomas, tatal lui Meghan Markle, vrea sa faca pace cu fiica lui: „Vreau sa-mi cunosc nepotii inainte sa mor”

Thomas, tatal lui Meghan Markle, este din nou in centrul atentiei, intrucat a oferit un interviu in care a vorbit despre dorinta de a-si vedea nepotii.

In cadrul unui interviu acordat in exclusivitate pentru Good Morning Britain, Thomas Markle, in varsta de 79 de ani, a vorbit despre fiica lui si despre printul Harry. Ba mai mult, acesta i-a implorat sa-i permita sa-si vada nepotii si a declarat ca nu si-a mai vazut fiica de cinci ani, de cand se afla pe un pat de spital.

„Sunt sfasiat de durere. Sunt foarte suparat. Este foarte neplacut sa-i faci asa ceva unui bunic, sa-i renegi dreptul de a-si vedea nepotii”, a spus el, potrivit Daily Mail.

„In California pot sa-i dau in judecata pentru asta, dar nu vreau sa fac asta. N-am facut nimic gresit. Se spune ca sunt un tip rau, dar nu este adevarat”, a mai explicat barbatul.

„Sunt chiar un tata iubitor, iar ea stie acest lucru, nu exista scuza pentru felul in care s-a purtat cu mine”, a mai explicat barbatul.

Vorbind despre fiica lui, Thomas a declarat: „Meghan a locuit cu mine din clasa a sasea pana la liceu si niciodata nu am vazut-o asa. Nu recunosc femeia in care s-a transformat. Sunt socata. Nu este femeia pe care o stiam fiica mea”.

Insarcinata dupa cancer! Moldoveanca Stela Zacon povesteste cu lacrimi in ochi despre ziua in care a aflat ca va fi din nou mamica - VIDEO

De asemenea, el a insistat ca isi doreste sa-si cunoasca nepotii inainte sa moara si a spus ca nu crede ca William si Harry se vor impaca.

„Sunt deschis la asta oricand, dar nu cred ca se va intampla. El isi doreste acea pace”, a spus Thomas.

Intrebat daca printul Harry ar trebui blamat, Thomas Markle a declarat: „Cred ca ea l-a influentat mai mult. Sunt aici pentru ea, o iubesc. O voi iubi intotdeauna. Lucrurile nu se vor schimba niciodata. Vreau sa dau de ea si sa-mi permita sa-mi cunosc nepotii. Oamenii merg la inchisoare cinci ani si sunt iertati. Eu nu am facut nimic. Mi-am cerut intotdeuna scuze, dar nu am facut nimic gresit.”

De ce s-a rupt legatura dintre Meghan Markle si tatal ei

Ben Affleck, apropiere suspecta de fosta nevasta. Cum a fost vazut actorul alaturi de Jennifer Garner - FOTO/VIDEO

Meghan Markle nu a mai vorbit cu tatal ei din 2018, cu doua zile inainte de a merge spre altar pentru a se casatori cu printul Harry. Ceea ce a facut-o sa ia aceasta decizie a fost un „joc” pe care barbatul l-a pus la cale: a stabilit cu paparazzii sa fie fotografiat in timp ce probeaza costume pentru nunta fiicei lui, pentru a aparea in presa, lucru care a mahnit-o profund pe fosta actrita. „Mi-am cerut iertare de o suta de ori. Sunt confuz. Nu am un raspuns si vreau unul. Daca as fi facut ceva de neiertat, as fi inteles, dar nu am facut. Nu cunosc pe nimeni care sa fie atat de rece si sa faca asta, dar iata ca Meghan mi-a facut-o mie, iar Harry ii face la fel tatlui sau", a incheiat Thomas Markle interviul dat chiar din casa lui din California.

Articole din aceeasi categorie