19.09.2023
Ben Affleck, apropiere suspecta de fosta nevasta. Cum a fost vazut actorul alaturi de Jennifer Garner - FOTO/VIDEO

La ani buni de la divortul de Jennifer Garner si doar dupa un an de mariaj cu Jennifer Lopez, simpaticul actor american pare ca se intelege de minune cu mama celor trei copii ai sai.

Vineri, fostii soti Ben Affleck si Jennifer Garner au fost vazuti imbratisandu-se in masina actorului, la Los Angeles.

Fosta nevasta care statea pe bancheta din spate a autovehiculului s-a intins afectuos inspre actor, aflat la volan. L-a imbratisat si sarutat pe obraz, in timp ce el i-a raspuns in cel mai adorabil mod, intinzandu-se inspre ea, cu o tandrete nebanuita. Stim deja ca in familia lor extinsa domneste armonia, insa cei doi au impartasit un moment din cele mai tandre.

Este drept, nu se aflau singuri, ci insotiti de una dintre fiicele lor, Seraphina, aflata in dreapta lui Ben Affleck.

Imaginile uimitoare au fost procurate in exclusivitate de Page Six.

Foarte joviala si adorabila, ca de fiecare data, Jennifer Garner este afectuoasa, tandra, cu cel care i-a fost sot timp de 10 ani. La divortul lor in 2015, presa tabloida scria ca actrita scapa de cel al patrulea copil al sau, aluzie la faptul ca a fost nevoita sa-l sprijine pana la epuizare pe fostul alcoolic Ben Affleck. Acum actorul are ani buni de cand a scapat de patima si un an de mariaj cu J Lo, care pare ca a integrat foarte bine in viata sa fosta familie a lui Ben.

Horoscop 19 septembrie 2023. Zodiile care pot trece prin clipe tensionate la serviciu

Ben Affleck si Jennifer Garner s-au casatorit in 2005 si au impreuna trei copii: Seraphina, Violet si Samuel. Cei doi au ramas foarte buni prieteni, iar aceasta efuziune afectuoasa nu este printre singurele.

In prezent, ambii fosti soti au parteneri stabili: el pe sotia Jennifer Lopez, in timp ce Jennifer Garner iese cu omul de afaceri John Miller.

Jennifer Lopez chiar a acordat un interviu Vogue in care explica cum atat ea, cat si Ben fac tot posibilul sa traiasca in armonie cu fostii soti, cu care au copii. Ea a fost casatorita cu Marc Anthony si ii au impreuna pe gemenii Max si Emme, copii care au acum cu Affleck o relatie dintre cele mai calde.

Se pare ca Jennifer Lopez nu a fost deranjata de fotografiile care au aparut, caci a fost surprinsa in weekend alaturi de sotul ei. Ce-i drept insa, nu foarte surazatori.

Una la Chisinau, alta la Milano, dar in tinute identice! Ce look-uri au purtat Anastasia Fotachi si Nicolina Bucataru la zilele lor de nastere - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie