22.07.2023
The Motans a izbucnit in lacrimi pe scena! De ce s-a emotionat artistul - VIDEO

Recent, la Bucuresti au rasunat piesele celor de la The Motans, Carla’s Dreams si ale Irinei Rimes. Artistii au urcat pe scena unul cate unul si au facut un show de senzatie. La acest eveniment s-a lasat si cu lacrimi si asta pentru ca Denis Roabes a inceput sa planga chiar pe scena. Iata de ce s-a emotionat atat de tare artistul!

Pe o scena din Bucuresti, The Motans a facut un show de senzatie. Oamenii din public au cantat alaturi de el versurile pieselor, dar au si plans odata cu el.

La acest eveniment, Denis Roabes i-a dedicat un moment special sotiei lui, Bianca. Dupa ce a cantat mai multe melodii, celebrul artist a izbucnit in lacrimi. Acesta i-a multumit partenerei sale de viata si s-a emotionat foarte tare.

Ce dedicatie speciala i-a facut artistul sotiei sale

In momentul in care se afla pe scena, Denis Roabes i-a facut o dedicatie de dragoste sotiei sale, Bianca. Artistul din trupa The Motans a precizat faptul ca ii multumeste enorm de mult ca partenera lui de viata este langa el.

Mai mult decat atat, celebrul cantaret i-a transmis acesteia ca o iubeste foarte mult si se bucura ca a devenit sotia lui.

Estefania Villarreal, Celina din „Rebelde”, transformare spectaculoasa. Actrita a slabit, iar fanii sunt uimiti: „Pari o Mia Colucci” - FOTO

„Eu am multumit tuturor colegilor care au lucrat cu mine, dar am uitat sa mentionez un singur lucru. Eu nu am un caracter foarte usor de suportat, sunt foarte enervant, pentru ca sunt perfectionist un pic. Am uitat sa multumesc persoanei care a devenit sotia mea. Te iubesc!”, a fost declaratia de dragoste pe care cantaretul i-a facut-o partenerei sale.

Ce mai face Dan Balan, dupa ce s-a retras din viata publica. Artistul pare mai indragostit ca niciodata - FOTO

Articole din aceeasi categorie