22.07.2023
Ce mai face Dan Balan, dupa ce s-a retras din viata publica. Artistul pare mai indragostit ca niciodata - FOTO

Dan Balan, fostul membru al trupei O-Zone, s-a retras din viata publica la inceputul anului 2022, dupa ce a ramas blocat la Kiev.

Dan Balan a fost surprins plimbandu-se prin Bucuresti

In februarie 2022, cand a izbucnit razboiul in Ucraina, Dan Balan se afla la Kiev, pentru ca incepusera filmarile pentru „Vocea Ucrainei”. Cantaretul a reusit sa paraseasca zona de razboi, insa a decis sa se retraga din viata publica si nu a facut niciun fel de declaratii despre perioada in care a fost blocat in orasul asediat. Zilele trecute, Dan Balan a fost surprins de paparazzi in Bucuresti, nu singur, ci alaturi de o domnisoara misterioasa.

Dupa ce a pastrat tacerea luni de zile si s-a facut nevazut, Dan Balan a fost surprins in capitala Romaniei, alaturi de domnisoara misterioasa, soferul personal si un apropiat al sau.

Horoscop 22 iulie 2023. Zodia care s-ar putea imbogati peste noapte

Apropierea dintre el si tanara respectiva sugereaza ca traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Dan este foarte discret cu viata sa personala, rar s-a afisat public cu femeile din viata lui.

Cat despre momentul in care a ramas blocat in Kiev, mama artistului a fost singura care a vorbit public si a marturisit ca Dan a reusit sa plece din zona de conflict, insa, in tot acest timp, artistul a pastrat discretia si nu a facut nicio declaratie despre tot ce s-a intamplat in capitala Ucrainei.

TOP 10 vedete de la noi care si-au infrumusetat corpul cu tatuaje. Vezi ce modele au ales - FOTO

„Dan a reusit sa iasa din Kiev spre sfarsitul lui februarie. Numai el stie cum a reusit sa faca asta! A preferat sa nu faca public insa acest lucru pana acum! Dan a trecut pe la noi, normal, mai intai. Sigur, si-a ales sa vina incoace, fiindca numai noi stim prin ce am trecut in acea perioada in care el s-a aflat in mijlocul razboiului, cat am tremurat pentru el! Nu pot sa va spun unde se afla in prezent si unde lucreaza la noile sale proiecte. M-a rugat sa le transmit fanilor sai ca le va oferi curand tuturor un semn de viata si atunci vor intelege cu totii de ce a trebuit sa faca asta. Ce pot sa va spun sigur este ca nu e la Moscova!”, a declarat Ludmila Balan pentru impact.ro.

Articole din aceeasi categorie