22.07.2023
Estefania Villarreal, Celina din „Rebelde”, transformare spectaculoasa. Actrita a slabit, iar fanii sunt uimiti: „Pari o Mia Colucci” - FOTO

Estefania Villarreal, actrita cunoscuta pentru rolul pe care l-a interpretat in serialul „Rebelde”, a surprins pe toata lumea de curand, cand a facut publica o fotografie in care pare mult mai slaba.

Estefania sau Celina, asa cum o stii din „Rebelde”, celebrul serial care a cucerit inimile adolescentilor din toate colturile lumii in urma cu mai bine de 15 ani, pare sa fi slabit foarte mult, conform celei mai recente imagini de pe retelele sociale.

Shakira, vizata de o noua ancheta privind presupusa frauda fiscala! Artista risca opt ani de inchisoare

In fotografia respectiva, actrita apare imbracata in blugi si poarta un top negru, fara maneci, astfel ca fanii au putut sa observe ca aceasta este mult mai slaba.

„Lasa-ti visele sa-ti fie aripi”, a scris ea in dreptul imaginii inedite, iar comentariile din partea fanilor nu au intarziat sa apara: „Cea mai frumoasa!”, „Am fost martora efortului, dedicarii si muncii tale. Esti superba, iti multumesc ca ma inspiri!”, „Cea mai frumoasa, o schimbare remarcabila!”.

„Pari o Mia Colucci!”, i-a transmis, de asemenea, cineva facand referire la personajul principal din serial, ce a fost interpretat de Anahi.

Estefania Villarreal este logodita din 2020

Actrita cunoscuta pentru rolul din „Rebelde” este logodita cu Gidi Schwartz, un barbat despre care se stiu foarte putine lucruri si care nu este activ pe retelele sociale.

Anuntul a fost facut public in 2020, chiar de actrita, care a postat o imagine alaturi de partenerul ei.

Ce mai face Dan Balan, dupa ce s-a retras din viata publica. Artistul pare mai indragostit ca niciodata - FOTO

„DA. Am spus DA!”, a scris ea in dreptul imaginii inedite, iar vestea a fost, evident, primita bine de fani, care n-au ezitat sa-i felicite: „Sa fiti fericiti toata viata.”, ”Sunteti frumosi impreuna, sa va iubiti.”, au fost cateva dintre mesaje.

Articole din aceeasi categorie