25.03.2024
Are 70 de ani, dar si-a pastrat eleganta si rafinamentul lui James Bond. Pierce Brosnan, in forma maxima - FOTO

La 70 de ani, Pierce Brosnan si-ar putea relua, fara probleme, rolul agentului 007: actorul pare intr-o forma fizica de exceptie, dupa cum arata in cele mai noi imagini surprinse de paparazzi.

Pierce Brosnan arata mereu ca si cum s-ar duce la un o gala importanta, o premiera de film sau un dineu exclusivist: intotdeauna imbracat impecabil, este imposibil sa fie prins pe picior gresit de catre paparazzi.

Actorul irlandez a fost fotografiat parasind un restaurand din Malibu, alaturi de sotia sa, Keely Shaye Smith, in varsta de 60 de ani. Cei doi sunt casatoriti din 2001.

Cum arata casa lui Drew Barrymore. Fanii au ramas uimiti de modestia ei: „Imi place cat de normala esti” - FOTO

Brosnan nu si-a ascuns niciodata afectiunea fata de aceasta, cei doi fiind surprinsi de multe ori imbratisandu-se sau sarutandu-se in public.

Aceasta l-a cunoscut pe Brosnan pe o plaja in Mexic in 1994, la 3 ani dupa decesul fostei sotii a actorului. De profesie jurnalista la acea vreme, Keely se afla acolo pentru a lua un interviu actorului Ted Danson, insa si-a intalnit, in schimb, jumatatea. Keely a fost imediat captivata de prezenta lui Pierce si, din fericire, sentimentul a fost reciproc.

Printul William, prima reactie dupa ce Kate Middleton a anuntat ca are cancer. Ce a declarat viitorul rege al Marii Britanii

Pierce Brosnan, unul dintre cei mai apreciati agenti 007

Intr-un interviu acordat pentru The Guardian in urma cu 10 ani, Pierce Brosnan a marturisit ca a dus o lupta destul de grea pentru a intra in pielea personajului James Bond, pe care l-a interpretat in GoldenEye (2005), Tomorrow Never Dies (1997), The World Is Not Enough (1999) si Die Another Day (2002).

„Am fost prins intr-un fel de capcana a timpului intre Roger Moore si Sean Connery. A fost foarte dificil pentru mine sa inteleg ce am de facut. Violenta nu a fost niciodata reala, forta bruta a persoanei nu a fost palpabila. A fost destul de bland, iar caracterizarea a fost doar de suprafata”, a declarat Brosnan.

Cine ar putea fi noul James Bond

De ani de zile se speculeaza cine va fi urmatorul James Bond, pe lista favoritilor aflandu-se nume mari precum Idris Elba, Henri Cavill, Rege Jean Page, Tom Hardy sau Richard Madden. Insa presa britanica a anuntat ca noul James Bond ar putea fi Aaron Taylor-Johnson.

Taboildele britanice scriu ca lui Taylor-Johnson i s-a oferit “oficial” rolul agentului 007, interpretat pana acum de actorul Daniel Craig. In varsta de 33 de ani, Aaron Taylor-Johnson ar fi al saptelea actor britanic care ar juca rolul lui James Bond, de la lansarea francizei, in 1962.

„Rolul James Bond e al lui daca vrea sa il accepte. Oferta i-a fost pusa pe masa si producatorii asteapta un raspuns”, a spus o sursa apropiata acestuia.

Totusi, preferatului publicului pentru acest rol ramane Idris Elba, care a iesit pe locul 1 in diverse sondaje pe aceasta tema.

Articole din aceeasi categorie