25.03.2024
Printul William, prima reactie dupa ce Kate Middleton a anuntat ca are cancer. Ce a declarat viitorul rege al Marii Britanii

Printul William nu trece prin cea mai buna perioada a vietii: sotia Kate Middleton si tatal sau, Regele Charles, au fost diagnosticati cu cancer la inceputul acestui an, in timp ce singurul lui frate, Harry, de care s-a instrainat, traieste in Statele Unite.

Sambata, dupa anuntul lui Kate Middleton despre diagnosticul socant, Printul si Printesa de Wales au postat prima lor declaratie comuna din acest an.

„Printul si Printesa sunt impresionati enorm de mesajele de bine primite de la oameni din toata lumea, drept raspuns la mesajul Inaltimii sale”, scrie Kensington Palace.

„Sunt extrem de emotionati de caldura si sprijinul publicului si sunt recunoscatori pentru ca s-a inteles nevoia de intimitate in aceasta perioada”.

Adevarul despre anuntul facut de Kate Middleton. Motivul care justifica decizia de a dezvalui vineri seara ca sufera de cancer

Printul de Wales a jucat un rol important in decizia sotiei sale de a dezvalui diagnosticul intregii lumi. „A fost alegerea ei, iar el a sustinut-o 100%”, a declarat un apropiat al printului pentru The Sundat Times.

William este „mandru” de curajul si puterea de care a dat dovada Kate nu doar in aceasta saptamana, ci inca de la operatiei ei, din luna ianuarie, a completat o sursa pentru The Telegraph.

Verdictul medicilor: cat de mari sunt sansele ca Kate Middleton sa se vindece complet de cancer

Acestia mai spun ca William a facut orice pentru a-si proteja familia in aceasta perioada si ca se asigura ca cei trei copii ai lui sa fie tinuti departe de interesul starnit dupa anuntul devastator al lui Kate Middleton.

Articole din aceeasi categorie