26.09.2023
Te trec fiorii! Daniela Cheltuitor - fotografii emotionante din sala de nastere, alaturi de sotul si fiul ei - GALERIE FOTO

Daniela Cheltuitor traieste cea mai frumoasa perioada din viata sa deoarece l-a adus pe lume pe fiul ei. De cand a devenit mama, aceasta le-a  povestit internautilor detalii despre nastere, dar a publicat si unele dintre cele mai sensibile imagini din acel moment.

Pe data de 23 septembrie, Daniela a nascut. Aceasta l-a adus pe lume pe fiul ei, prin cezariana, desi si-a dorit foarte mult sa nasca natural.

La 2 zile distanta de la eveniment, influecerita a postat pe Instagram o galerie foto cu primele momente de viata nou-nascutului.

Naista Adriana Babin a dezvaluit ce a costat-o cel mai scump in organizarea nuntii sale, dar si cate rochii de mireasa a purtat: „Este vorba de zeci de mii de euro” - VIDEO

„Greu sa redai prin cuvinte emotiile ce le simtim acum. Numai noi femeile stim prin ce trecem pana vedem puiul in bratele noastre. Am avut un car de emotii, incepand cu lacrimi de fericire pana la cele de durere. Las o rafala cu amintiri. Pozele vorbesc pentru noi. Multumim Doamne pentru acest baietel minunat”, a mentionat Daniela Cheltuitor in descrierea fotografiilor ce au reusit sa emotioneze peste 17 mii de abonati.

Miley Cyrus, schimbare dramatica de look. Dupa ce a fost blonda 10 ani, artista este acum bruneta - FOTO

„Felicitari Daniela, esti o mamica puternica”, „Wow!! Ce veste frumoasa! Felicitari voua dragilor, sa fie baby sanatos si sa cresteti mari”, „Fiti sanatosei si fericiti”, sunt cateva dintre mesajele ce au inundat sectiunea de comentarii a influenceritei.

Daniela Cheltuitor este o bloggerita si o femeie de afaceri din Moldova. Aceasta are aproape 260 de mii de urmaritori pe pagina sa de Instagram. Dupa sapte ani de relatie, Daniela si iubitul sau s-au casatorit in 2021. Cei doi au o fetita si un baietel.

Articole din aceeasi categorie