26.09.2023
Naista Adriana Babin a dezvaluit ce a costat-o cel mai scump in organizarea nuntii sale, dar si cate rochii de mireasa a purtat: „Este vorba de zeci de mii de euro” - VIDEO

Toamna s-au cununat, iar vara au jucat nunta! Naista Adriana Babin si alesul inimii sale Ion Rotaru, au radiat de fericire in cea mai importanta zi din viata lor, alaturi de aproximativ 200 de invitati! Cate tinute a imbracat mireasa, dar si cum a fost atmosfera serii, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Intr-adevar, este o zi foarte importanta pentru noi. Suntem destul de emotionati deoarece avem oaspeti atat de peste hotare, cat si din Republica Moldova. In aceasta seara o sa am 3 tinute de fapt”, a mentionat Adriana Babin, naista.

Tinerii insuratei au optat pentru o nunta in care au respectat traditiile moldovenesti. „Eu am fost impotriva la aceste traditii pentru ca am vrut sa organizam mai mult un party decat o nunta traditionala, insa Adriana a venit cu ideea sa respectam o parte din traditii”, a spus Ion Rotaru, om de afaceri.

Iar la capitolul organizare, mirii s-au descurcat de minune singuri. „99 la suta din responsabilitati le-a luat Adriana pentru ca ea este mai artistica”, a recunoscut Ion Rotaru, om de afaceri.

Cristian Cebotari i-a cumparat sotiei o masina de lux! Cum arata automobilul, dar si ce reactie a avut Katy Black - FOTO/VIDEO

Emotionati si fericiti, asa au fost surprinsi parintii si nasii de cununie. „Pregatirile si le-au asumat mirii. Noi doar am ghidat din umbra”, a povestit Adrian Babin, preot, tatal Adrianei.

„Sunt vornicica de onoare. Am emotii de bucurie, de mandrie pentru sora mea. Astazi este mireasa, este sarbatoarea ei”, a mentionat Loredana Babin, sora Adrianei.

Mirii au dezvaluit ce i-a costat cel mai scump in organizarea nuntii: „Sala cu siguranta a costat cel mai mult. Este vorba de zeci de mii de euro”.

Invitatii au venit la eveniment cu daruri deosebite. Iar unii dintre invitati au venit la nunta chiar de peste hotare. „E o placere enorma sa fiu aici pentru a sarbatori iubirea adevarata a cuplului Adriana si Ion. O cunosc pe Adriana de multi ani, a cantat de multe ori la nai in Marea Britanie. E foarte populara la noi”, a spus Gareth Jenkins, director de festival.

K-Beauty, organizat in Moldova! Cum a fost atmosfera la evenimentul care a adunat peste 500 de femei ce au indragit cosmetica coreeana - VIDEO

Cu multa dedicatie si eleganta, mirii s-au contopit in primul lor dans. „Am facut si cateva lectii de dans”, a povestit Adriana Babin, naista.

Iar pentru ca naiul ii aduce succes si notorietate, Adriana Babin a pregatit o surpriza muzicala pentru cei dragi.

„Tinerilor din inima le dorim casa de piatra, dragoste, fericire, respect si sa ne aduca cat mai repede nepoti”, a mentionat Ludmila Babin, mama Adrianei.

Articole din aceeasi categorie