26.09.2023
Miley Cyrus, schimbare dramatica de look. Dupa ce a fost blonda 10 ani, artista este acum bruneta - FOTO

Miley Cyrus revine la parul negru, pentru prima data in 10 ani. Senzuala fosta blondina e pusa pe schimbari drastice.

Are nevoie de o schimbare? Simpatica artista care a atins celebritatea cu rolul sau emblematic Hannah Montana revine la radacini si la parul negru, ca acum 10 ani.

Artista a publicat de doar cateva ore imaginile cu noul sau look, in timp ce il felicita pe designerul Sabato De Sarno pentru colectia sa realizata pentru Gucci.

Amal Clooney a facut furori intr-o tinuta absolut spectaculoasa! Cum arata rochia mini in valoare de peste 20 de mii de dolari - FOTO

In caruselul de imagini, Miley Cyrus afiseaza o imagine naturala, fara machiaj si alte artificii. Artista poarta negru, pentru a evidentia superba poseta rosie ca focul de la Gucci, anume scoasa in relief parca de fundal.

Fanii solistei care a dat lovitura recent cu hitul ”I can buy myself flowers” s-au intrecut in complimente pentru artista, care le-a facut o asemenea surpriza. Cineva i-a scris: „In sfarsit, ti-ai inchis nuanta parului. Asteptam acest moment de 10 ani.” Fanii au fost uimiti. Un alt utilizator a scris: „Am crezut ca aceasta este o poza din 2009 whatttt.”

Horoscop 26 septembrie 2023. Atentie in dragoste, unele zodii ar putea avea de suferit

Altcineva i-a transmis ca bruneta ii sta cel mai bine.

Nici celebritatile nu au stat departe de comentarii. Lisa Rinna a apreciat schimbarea lui Miley Cyrus. „Voi spune doar ca in aceste imagini parca ai fi fiica mea. Te iubesc”, a scris starul din „Real Housewives of Beverly Hills”.

In decembrie anul trecut, ea a dezvaluit ca nasa ei, Dolly Parton, a fost unul dintre motivele pentru care a ramas blonda atat de mult timp.

Tocmai pentru ca o admira atat de mult! Miley Cyrus a povestit ca Dolly o inspira si simte o conexiune fantastica in ceea ce o priveste.

Cand o juca pe Hannah Montana, Miley Cyrus arata angelic, cu pletele sale satene.

Artista a avut nevoie de un boost de senzualitate, pentru a trece la imaginea de vampa pe care o are in prezent, asa ca blondul i-a fost de mare ajutor in acest sens.

Articole din aceeasi categorie