06.02.2022
Cine este Emanuel Ion de la „Romanii au talent” sezonul 12. Tanarul nevazator a primit primul Golden Buzz din partea Andrei

Emanuel Ion, in varsta de 15 ani, a reusit sa cucereasca juriul si publicul in prima editie „Romanii au talent”, sezonul 12, de vineri, 4 februarie. Tanarul nevazator din Nazarcea, Constanta, a primit primul Golden Buzz din partea Andrei. Baiatul a fost trimis direct in semifinale.

Adolescentul este nevazator din nastere. Canta la 5 instrumente: orga, acordeon, chitara, chitara bass si tobe. Totul a pornit la 4 ani, cand a inceput sa cante la o orga de jucarie. Nu isi explica si cum de stie unde sa apese. Spune ca mainile parca ii sunt calauzite.

Sotii Maxian au vizitat cea mai mare gradina de flori din lume! Vezi imaginile cu cei doi de la „Miracle Garden” din Dubai - FOTO/VIDEO

Face parte dintr-o familie numeroasa, cu 6 copii, el fiind singurul baiat. Una dintre surorile lui este adoptata. Parintii lui au gasit-o pe strada si nu au avut inima sa o lase si de atunci a ramas cu ei, potrivit romaniiautalent.protv.ro.

Tatal lui Emanuel este pastor penticostal in Navodari, iar Emanuel canta in biserica in fiecare saptamana. Spune ca Emanuel inseamna „Dumnezeu este cu noi” si ca a simtit asta in fiecare zi din viata sa. Nu s-a simtit niciodata blestemat de soarta din cauza conditiei in care se afla.

Emanuel merge chiar si cu bicicleta. Lucreaza pe calculator si vrea sa se faca IT-ist.

Horoscop 6 februarie 2022. Investitii importante si schimbari in plan profesional pentru majoritatea zodiilor

Pe scena talentelor, baiatul a cantat la orga si a ridicat juratii si toata sala in picioare. 

„Sunt bucuros ca existi, omule!”, a spus Mihai Bobonete. „Ne-am ridicat in picioare si noi, si toti cei din public”, i-a spus Dragos Bucur.

„Eu in fata momentelor de genul asta, cand raman fara niciun cuvant, pot doar sa ma bucur alaturi de concurent si sa-l rasplatesc cu ce am mai bun”, a spus Andra dupa care a apasat Golden Buzz-ul. 

Jason Statham si Rosie Huntington au devenit parinti pentru a doua oara. Modelul a nascut o fetita

Articole din aceeasi categorie