02.10.2023
Tatiana si Diana Nastas au o noua pasiune! Cum s-au descurcat cele doua intr-un atelier de olarit - VIDEO

Noptile au devenit mai lungi in casa prezentatoarei PRO TV Tatiana Nastas de cand a aparut cea de-a doua fetita, Leila. Chiar daca Diana este nevoita s-o imparta pe mami, aceasta si-a asumat cu responsabilitate rolul de sora mai mare si pentru ca este intelegatoare, jurnalista a organizat o activitate doar pentru ele doua. Ce au facut fetele, dar si cum s-au simtit impreuna, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Dupa ce a aparut cea de-a doua fetita in familia Tatianei Nastas, viata ei a devenit mai plina, dar si mai frumoasa. „Daca mie imi parea ca este greu cu un copil, era o parere gresita. Nu pretuiam momentele acelea cand eram singura”, a mentionat Tatiana Nastas, prezentatoare Pro TV.

Acum prezentatoarea imparte dragostea sa la doua, iar timpul petrecut cu fiecare este o comoara pentru ea. De aceasta data, Tatiana s-a retras cu Diana intr-un atelier de olarit unde au facut impreuna un bol. „Imi place sa fac tot felul de crafturi. Incerc sa o atrag si pe ea, dar ea este mica. Eu cred ca este foarte linistitor, mai stai cu gandurile tale. Imi place sa fac asa ceva. Din orice poti sa faci ceva frumos”, a povestit Nastas.

Igiena dentara la copii! Medicul stomatolog Dumitru Romaniuc iti explica cum sa alegi corect pasta si periuta de dinti - VIDEO

Totul a inceput cu un bot de lut: „E un pic mai dur decat un aluat obisnuit, dar tehnica este aceeasi. E faina senzatia cand intra lutul in palma”.

Diana a fost intrebata daca ii este greu sa framante lutul, iar aceasta a raspuns: „Nu-i greu”.

Dupa ce au prelucrat foarte bine lutul, Tatiana si Diana au trecut la partea cea mai dificila, dar orice lucru facut in doua este mai usor si mai frumos. „Am centrat sculptura noastra cum ne-a invatat Anastasia...”, a spus prezentatoarea Pro TV.

In aproximativ 30 de minute, bolul pe care l-au pregatit a fost gata: „Mie imi place sa fac asa chestii. E frumos, te linisteste”.

In familia PRO TV Tatiana Nastas este de 10 ani, iar acum nu se vede facand altceva. „Imi amintesc cat de tare imi doream sa vin aici sa ma ia cineva la lucru. Am insistat si am aratat ca eu vreau, am facut si voluntariat. Cred ca nu a fost totusi o greseala”, a recunoscut jurnalista.

Georgina Rodriguez si Cristiano Ronaldo au „rupt” internetul cu ultima postare: 4 milioane de aprecieri in doar 12 ore! Cum s-au afisat cei doi la o cina romantica in Arabia Saudita - FOTO

Chiar daca este acum acasa, jurnalista abia asteapta sa revina la munca: „Sunt in proces de a rezolva pentru a lasa totul acasa ca sa stau linistita”.

La cei 24 de ani, prezentatoarea ii ureaza PRO TV-ului... „Sa traim, sa inflorim. Vreau sa mergem in continuare in pas cu actualitatea. Sa ramanem numarul 1. La mai mult si la mai mare”.

Articole din aceeasi categorie