02.10.2023
Georgina Rodriguez si Cristiano Ronaldo au „rupt” internetul cu ultima postare: 4 milioane de aprecieri in doar 12 ore! Cum s-au afisat cei doi la o cina romantica in Arabia Saudita - FOTO

Georgina Rodriguez si Cristiano Ronaldo au „rupt” internetul cu ultima postare de pe retelele de socializare. Cei doi au iesit la o cina romantica in Arabia Saudita, iar fotografiile postate de Georgina pe pagina ei de Instagram au adunat 4 milioane de aprecieri in doar 12 ore.

Cuplul format de Georgina Rodriguez si Cristiano Ronaldo este unul dintre cele mai urmarite la nivel mondial, iar asta se datoreaza si imaginii pe care cei doi si-au creat-o pe retelele de socializare.

Starul portughez al celor de la Al Nassr este de departe cea mai urmarita persoana de pe Instagram, cu nu mai putin de 607 milioane de adepti. Insa, nici Georgina nu duce lipsa la acest capitol, avand si ea 51.9 milioane de urmaritori.

Sambata, 30 septembrie, se pare ca Georgina Rodriguez si Cristiano Ronaldo au iesit sa ia cina la un restaurant exclusivist din Arabia Saudita, iar partenera lui CR7 nu a rezistat si a imortalizat momentul cu cateva fotografii, pe care ulterior le-a postat pe pagina ei de Instagram.

Imaginile au facut furori in randul internautilor si, in doar 12 ore, aproape 4 milioane de persoane au apreciat postarea Georginei Rodriguez. Daca e sa ne rezumam doar la ultimele 15 postari ale iubitei lui Cristiano, la cea de sambata seara a primit cele mai multe aprecieri din partea urmaritorilor.

Cele 4 lucruri simple pe care le face Jennifer Aniston pentru a purta si la 54 de ani haine masura XS - FOTO/VIDEO

Pentru cina romantica din Arabia Saudita, Georgina a optat pentru o rochie de culoare albastra, in timp ce Cristiano Ronaldo a purtat o camasa in carouri de culoare visinie. In una dintre poze, cei doi se tin de mana pe masa si isi etaleaza bijuteriile in valoare de sute de mii de euro: ceasuri cu diamante, bratari si un inel.

Tanara de 25 de ani, criticata dupa ce s-a indragostit de un barbat cu 15 ani mai mare decat ea: „Oamenii spun ca n-o sa rezistam”

De asemenea, pe antebratul stang al Georginei Rodriguez se poate observa si ultimul tatuaj pe care aceasta si l-a facut, constand in initialele „C” si „G”, cu o inima intre ele.

Articole din aceeasi categorie