30.05.2022
Tatiana Nastas a lipsit de pe micile ecrane timp de doua saptamani! Afla ce a intervenit in viata prezentatoarei, dar si cum a facut fata situatiilor tensionate prin care a trecut: „A fost una dintre putinele dati cand imi doream foarte tare sa revin la lucru..” - VIDEO

A lipsit o vreme de la pupitrul stirilor, dar nu pentru ca a mers in vacanta. Ce s-a intamplat de fapt a povestit prezentatoarea stirilor Pro TV Tatiana Nastas in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

Aproape doua saptamani, atat a lipsit Tatiana Nastas de pe micile ecrane si din redactie. 

Aceasta a dezvaluit in direct motivul si a povestit totul cu lux de amanunte: „Fetita mea cu caracter de baiat a cazut de pe o banca si si-a fracturat clavicula si cotul si am stat aproape doua saptamani cu mana bandajata, cu mana dreapta, ceea ce a facut lucrurile si mai grele.”, povesteste Tatiana.

10 cupluri faimoase care s-au casatorit in timp record - FOTO

Pana a-i fi mana imobilizata, micuta insa a trecut prin multe lacrimi, isterii si durere: „Cel mai greu a fost sa ii explic ca ea trebuie sa ramana cu manuta asa pentru ca o doare. Ea este foarte intelegatoare si am reusit pana la urma sa ii aduc mesajul”, a mai adaugat prezentatoarea.

Totusi, cel mai greu acesteia i-a fost sa ii gaseasca ocupatie micutei: „Nu puteam sa desenam, sa facem puzzle, afara daca ieseam puteam maxim sa ne leganam intr-un scranciob. Am stat cateva zile cu ea in casa, n-am iesit deloc pentru ca stiam ca daca incepe a fugi n-o mai prind. Si asa si a fost, dupa trei zile am iesit in curte si alerga ca in desenele acestea animate, efectiv picioarele ei aratau ca cele ale personajelor. Ea avea multa energie si n-avea unde sa o dezlantuie, asta a fost cel mai greu.”, isi aminteste Tatiana. 

Totusi impreuna fetele au citit, s-au uitat la desene, s-au plimbat si au depasit frica de insecte: „Plimbandu-ne ne mai uitam ce mai gasim prin iarba, pe asfalt si ne opream practic la fiecare furnicuta si o luam in mana, la fiecare buburuza. Am gasit si un bondar la un moment dat si frica ei cea mai mare era el. L-a luat insa in mana si a realizat ca nu este atat de infricosator. Adica a venit si ceva bun.” 

Totodata, Tatiana a afirmat ca se considera o mama prietena, ci nu una autoritara. Aceasta are o frumoasa relatie de prietenie cu fiica sa si povesteste ca adora sa vorbeasca cu ea ca cu un om matur. 

Sambata de asemenea a avut loc un important eveniment in viata Tatianei intrucat s-au adunat 6 ani de cand este in rol de sotie: „Eu am avut cea mai frumoasa nunta, si nu pentru ca am avut nu stiu ce decor sau rochie, dar pentru ca m-am distrat asa cum putine mirese se distreaza.” ,isi aminteste Tatiana. 

De ce a fost nevoita Irina Rimes sa ia credit la banca: „Asta era o combinatie de pe aici” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie