30.05.2022
De ce a fost nevoita Irina Rimes sa ia credit la banca: „Asta era o combinatie de pe aici” - VIDEO

Irina Rimes a facut dezvaluiri inedite in podcast-ul lui Andi Moisescu. Vedeta a vorbit despre startul carierei sale si despre faptul ca a fost nevoita sa ia un credit de la banca pentru a intra in lumea muzicii. 

Irina Rimes: „Eu am inceput imprumutand bani de la banca”

Confesiunile cantaretei care a cucerit inimile tuturor cu vocea sa prezinta un tablou trist pe care de multe ori nu-l vedem de decorul stralucitor si pompos al showbiz-ului romanesc. 

„Eu am inceput imprumutand bani de la banca ca sa-mi platesc un credit pe care l-am terminat acum vreo 2 sau 3 ani”, a precizat celebra cantareata, in timpul ultimului podcast facut de Andi Moisescu.

Vedeta a transmis cu mare dezamagire ca banii ii fusesera ceruti de casa de discuri pentru a primi un contract. „Ca sa ma semneze”, a precizat solista la insistentele indragitului moderator.

Puya, acuzat ca a urcat pe scena in stare de ebrietate! Cum a cantat artistul in fata publicului - VIDEO

Irina Rimes: „Eu nu stiam atunci cum functioneaza lucrurile”

„Asta era o combinatie de pe aici. Intre timp am invatat ce inseamna combinatie. E ca si cum «ba, eu te semnez, dar am nevoie de bani sa investesc in proiectul tau si cumva trebuie sa vii tu cu banii de acasa ca eu n-am.»

Eu nu stiam atunci cum functioneaza lucrurile. Pentru mine era o chestie noua. Si, in general, Romania era ceva de neatins, era o incercare trista de a face ceva”, a explicat Irina Rimes.

Irina Rimes borrowed from the bank when she made her music debut. “I didn't  know how things work then” – 247 News Bulletin

Care a fost primul loc de munca pe care Radu Valcan l-a avut. Isi castiga cu greu banii

Totodata, artista a precizat ca dupa ce a ajuns in tara s-a „indragostit” de Romania, iar oamenii de aici au primit-o cu multa caldura.

Irina Rimes, despre ascensiunea in cariera, in Romania: „Cred ca se dorea...”

Intrebata cum a reusit sa-si gaseasca locul in muzica romaneasca, simpatica cantareata a oferit un raspuns transant. Totodata, artista a transmis un sfat plin de intelepciune pentru ce-i care se afla la inceput de drum.

„Eu cred ca se dorea o fata care sa cante in zona moldovenilor...Carla Dreams, The Motans.(...) Cred ca era un loc liber.(...)

E usor sa-ti gasesti in loc in muzica daca vii cu ceva care inca nu exista sau ceva care lipseste. Atunci iti e usor, in rest e foarte greu”, a precizat Irina Rimes la podcast-ul lui Andi Moisescu.

Irina Rimes - Pe drumul meu | Ep. 1 Taie - YouTube
Articole din aceeasi categorie