30.05.2022
10 cupluri faimoase care s-au casatorit in timp record - FOTO

Daca unele cupluri de celebritati au asteptat ani de zile pana cand sa se casatoreasca, altele au facut pasul acesta intr-un timp record.

Sunt cateva exemple de cupluri celebre care au considerat ca nu au deloc timp de pierdut, asa ca s-au casatorit intr-un timp foarte scurt, fie in cateva luni sau chiar saptamani. Desi nu toate relatiile acestor vedete au functionat si pana in ziua de azi, merita sa ne aducem aminte de povestile lor de dragoste.

1. Justin Bieber si Hailey Baldwin

Justin Bieber si Hailey Baldwin se cunosc din 2009. Au avut o relatie de scurta durata din decembrie 2015 si pana in ianuarie 2016. Dupa acea despartire, si-au reluat relatia in 2018, iar in vara acelui an s-au logodit, cererea in casatorie avand loc in Bahamas. Dupa trei luni de relatie, s-au casatorit in cadrul unei ceremonii secrete in New York, iar mariajul l-au celebrat si in septembrie 2019, printr-o ceremonie in Carolina de Sud. „Am vrut sa traim impreuna, am vrut sa ne mutam impreuna si nu am crezut sa facem asta pana cand nu ne-am casatorit, asa ca ne-am casatorit legal”, a povestit Hailey in documentarul Seasons.

Justin Bieber and Hailey Bieber Open Up About Their Passionate,  Not-Always-Easy Romance in Vogue's March Cover | Vogue

2. Britney Spears si Kevin Federline

Britney Spears si Kevin Federline erau impreuna de doua luni atunci cand s-au logodit. Artista a fost cea care l-a cerut in casatorie. Patru luni mai tarziu, in septembrie 2004, se casatoreau. S-au despartit in 2007 si au impreuna doi copii, pe Sean Preston si Jayden James.

Where Kevin Federline's Relationship With Britney Spears Stands Today - E!  Online

Valeria Turcan si-a uimit urmaritorii virtuali cu o noua schimbare de look. Vezi cat de bine arata bloggerita - FOTO

3. Pamela Anderson si Tommy Lee

Pamela Anderson si Tommy Lee s-au cunoscut in Ajunul Anului Nou in 1994. Pana ca actrita sa il sune pe Tommy, el a urmarit-o timp de sase lun. Era pe punctul de a pleca la o sedinta foto in Cancun, Mexic, iar Tommy a mers cu ea. In februarie 1995, dupa 96 de ore petrecute impreuna, au anuntat ca s-au casatorit in secret pe o plaja. Au divortat in 1998, insa in 2008, dupa zece ani, s-au impacat, dar nu pentru mult timp. Ii au impreuna pe Brandon si Dylan.

Tommy Lee, Pamela Anderson: Timeline of Their Relationship

4. Angelina Jolie si Billy Bob Thornton

Angelina Jolie si Billy Bob Thornton s-au intalnit si indragostit in 1999 pe platourile de filmare ale peliculei Pushing Tin. Dupa cateva luni de relatie, se indreptau spre Las Vegas pentru a se casatori. La acea vreme, actorul inca era logodit cu Laura Dern. Angelina Jolie si Billy Bob Thornton au fost casatoriti in perioada 2000-2003 si abia ani mai tarziu actorul a dezvaluit intr-un interviu pentru HFPA care a fost motivul pentru care au divortat. „Ea are un stil de viata global, in timp ce eu sufar de agorafobie. Acesta este de fapt singurul motiv pentru care noi nu mai suntem impreuna, pentru ca ne doream sa mergem pe drumuri diferite in viata.”

Angelina Jolie and Billy Bob Thornton: Inside their relationship.

5. Julia Roberts si Lyle Lovett

Julia Roberts si Lyle Lovett s-au cunoscut prin intermediul unor cunostinte comune si au fost prieteni inainte ca relatia lor sa evolueze intr-una romantica in 1993. Inainte de a decide sa se casatoreasca in timpul unui turneu al cantaretului, formau un cuplu de trei saptamani. Casnicia lor a durat mai putin de doi ani.

Once Upon a Time, Lyle Lovett Was Married to Julia Roberts

De ce a fost nevoita Irina Rimes sa ia credit la banca: „Asta era o combinatie de pe aici” - VIDEO

6. Jennifer Lopez si Marc Anthony

Jennifer Lopez si Marc Anthony s-au intalnit pentru o scurta perioada in 1999, dar relatia lor nu a functionat atunci. Intre timp, si-au refacut viata in bratele altor persoane si s-au casatorit, iar dupa ce au divortat, si-au reluat relatia in 2004. Dupa aproximativ sase luni, s-au casatorit. In februarie 2008 au venit pe lume gemenii lor, Max si Emme, iar trei ani mai tarziu au divortat.

Jennifer Lopez makes surprising confession about marriage to Marc Anthony |  HELLO!

7. Khloe Kardashian si Lamar Odom

Khloe Kardashian si Lamar Odom s-au cunoscut in august 2009 la o petrecere, iar o luna mai tarziu s-au casatorit. Casnicia lor nu a durat foarte mult pentru ca in 2013 au depus actele pentru a divorta. Lamar Odom a recunoscut public faptul ca in timpul casniciei a avut mai multe aventuri cu diferite femei. Divortul lor a fost finalizat trei ani mai tarziu, in 2016. Desi relatia lor nu a functionat, Khloe Kardashian si Lamar Odom au incercat sa fie prieteni si sa ramana unul alaturi de celalalt in momentele dificile.

How Khloe Kardashian Feels About Her Ex Lamar Odom's Engagement

8. Nikki Reed si Paul McDonald

Relatia dintre Nikki Reed si Paul McDonald a inceput la scurt timp dupa ce s-au intalnit pe covorul rosu la premiera filmului Red Riding Hood din martie 2011. Trei luni mai tarziu s-au logodit si pana in octombrie si-au oficializat relatia printr-o nunta care a avut loc in Malibu. Desi casnicia lor a durat trei ani, actrita a povestit ca relatia cu Paul McDonald a fost diferita fata de relatiile ei anterioare. 

Nikki Reed and Paul McDonald's Divorce Finalized - E! Online

9. Kaley Cuoco si Ryan Sweeting

Kaley Cuoco si Ryan Sweeting s-au cunoscut in 2013 prin intermediul unor prieteni comuni si si-au inceput relatia repede. Dupa mai putin de trei luni s-au logodit, iar dupa alte trei luni s-au casatorit. Actrita cunoscuta pentru rolul din The Big Bang Theory si jucatorul de tenis au divortat in 2015. 

Kaley Cuoco and Ryan Sweeting share more Instagram photos of wedding day |  HELLO!

10. Amy Schumer si Chris Fischer

Asistentul actritei Amy Schumer i-a facut cunostinta cu cel care i-a devenit si sot, Chris Fischer. Nu i-a luat mult pana sa-si dea seama ca el era cel potrivit. Si-au facut aparitia in public la cateva luni dupa intalnirea din noiembrie 2017, iar in februarie 2018 s-au casatorit. 

Amy Schumer's Husband Chris Fischer & Their Love Story Details
Articole din aceeasi categorie