10.05.2023
Tatiana Maxian - sesiune foto neobisnuita! Vezi cum a pozat bloggerita alaturi de familia sa: „Grozava idee” - FOTO

Familia Tatianei Maxian a fost la o sesiune foto neobisnuita. Acestia au pozat in timp ce se bateau cu pernele si au umplut tot spatiul cu pene, bloggerita a publicat fotografiile pe pagina sa de Instagram.

„Care sunt de fapt aminitirile din copilarie?”,  a scris Tatiana si a mai adaugat: „Nu cred ca copiii isi vor aduce aminte cu drag despre disciplina si curatenie, ba din contra! Eu imi aduc aminte de ghidusiile care le faceam impreuna cu sora si parintii, atunci ma simteam in siguranta ca tot ceea ce fac e bine si nu neaparat corect si da, la sigur apoi nu ma va certa nimeni.”

Dara - despre esecuri, frici si prietenie! Interpreta a fost mai sincera ca niciodata: „Fac ceea ce vreau eu” - VIDEO

Maxian a spus ca fericirea copiilor ei nu se vede doar pe Instagram: „Este important pentru copii ca noi parintii sa-i sustinem, sa credem in ei, sa ne coboram la acelasi nivel si sa le incurajam ideile, cit de nastrusnice nu ar fi ele. Noi cu Ilie ne crestem copiii asa cum ne-am fi dorit noi doi sa fie copilaria nostra. E corect sau nu, ne vor judeca apoi. Important ca copiii nostri se simt fericiti nu doar pe Instagram.”

Ea este cea mai frumoasa moldoveanca! Afla cu ce premiu s-a ales in acest an Miss Moldova, dar si ce emotii a simtit dupa ce a castigat - VIDEO

Internautii au venit cu mesaje de admiratie: „Familie foarte frumoasa, sunteti un bun exemplu pentru toti.”/„Grozava idee.”/„Foarte fierbinti”, etc.

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 170 de mii de urmaritori pe Instagram. Este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie.

Articole din aceeasi categorie