10.05.2023
Dara - despre esecuri, frici si prietenie! Interpreta a fost mai sincera ca niciodata: „Fac ceea ce vreau eu” - VIDEO

Este interpreta care are o energie debordanta. Dar cat de sincera este Dara atunci cand raspunde la intrebari curioase? Care este cea mai mare frica a ei, are sau nu prietene adevarate si ce nu ar ierta niciodata unei persoane, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

La intrebarea „Cat de des faci ceea ce vor altii, dar nu ceea ce vrei tu?”, Dara a raspuns: „Acum cred ca 1%. Fac ceea ce vreau eu.”

De asemenea, artista a recunoscut ce schimbare isi doreste sa faca in acest an: „Eu fac schimbari in fiecare zi asa ca nu cred ca este o schimbare pe care trebuie sa o fac anul acesta. Cu siguranta vreau sa am mult, mult mai multe concerte. Sper sa pornesc ruleta evenimentelor.”

Ea este cea mai frumoasa moldoveanca! Afla cu ce premiu s-a ales in acest an Miss Moldova, dar si ce emotii a simtit dupa ce a castigat - VIDEO

Intrebata si ce ar vrea sa fie scris pe piatra de la mormantul sau, Dara, cunoscuta si ca Nicoleta Darabana, a raspuns: „Eu nu o sa am mormant. Vreau sa ma arda. N-o sa fie nimic scris nicaieri.”

Interpreta a povestit totodata despre greselile pe care le-a facut de-a lungul timpului. „Nu sunt greseli majore pe care le-am facut, dar daca as da in urma... Nu incercati sa credeti ca trebuie sa faceti ce spune cineva. Incercati sa stiti ca ceea ce simtiti voi este neaparat corect, iar daca o sa gresiti o sa fie o experienta necesara pentru a intelege mult mai bine lucrurile pe care vi le doriti.”

Robert de Niro a dezvaluit ca a facut al saptelea copil, dar nu a divulgat identitatea mamei

Dara nu se teme de nimic la moment, dupa cum mentioneaza chiar ea. „Exact in momentul asta nu am cum sa imi fie frica de ceva pentru ca sunt intr-un punct foarte bun al vietii mele si nu are niciun sens nicio frica.”, a spus artista.

Exista prietenie intre femei? La aceasta intrebare, Dara a raspuns fara a se gandi prea mult. „Normal ca exista, cum exista intre doi oameni, cum exista intre un om si un catel. Exista orice tip de prietenie atata timp cat oamenii simt la fel sau au viziuni similare.”

Articole din aceeasi categorie