10.05.2023
Ea este cea mai frumoasa moldoveanca! Afla cu ce premiu s-a ales in acest an Miss Moldova, dar si ce emotii a simtit dupa ce a castigat - VIDEO

Concursul Miss Moldova si-a ales castigatoarea. Pentru prima data in cei 25 de ani ai concursului, coroana a ajuns la o tanara din Autonomia Gagauza. Din cele 26 de concurente, Diana Spotarenko, a fost norocoasa care ne va reprezenta tara la Miss World. Fetele au facut show pe scena, au defilat in costume populare, sport, dar si in costume de baie. Cum a fost la eveniment, cine au fost juratii si cu ce premii a plecat acasa Miss Moldova, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Acum doua zile, a fost aleasa cea mai frumoasa moldoveanca. Pentru prima data in istoria concursului, coroana a fost castigata de o fata din Autonomia Gagauza.

26 de fete din intreaga tara s-au intrecut in frumusete, insa Diana in varsta de 20 de ani a cucerit juratii. „Daca sincer, am emotii. Sunt extrem de fericita sa ma aflu aici. Pentru mine daca sincer a fost putin neasteptat. A fost greu, oboseam la repetitii, dar merita acest lucru. Eu invat la Facultatea de Psihologie la Universitatea de Stat din Moldova. De asemenea, imi place sportul.”, a mentionat Diana Spotarenko, Miss Moldova 2023.

Tanara s-a ales cu numeroase premii din partea sponsorilor, o vacanta de 7 zile la Paris, iar cel mai important este faptul ca ea ne va reprezenta tara la concursul international Miss World. „Cred ca este o responsabilitate foarte mare si trebuie mult sa lucram. Ma asteapta multe posibilitati noi.”, a spus Diana.

Marina Carnat raspunde criticilor din mediul online: „Jignesc si inteapa doar din invidie si durerea lor personala” - FOTO

Pe langa titlul de Miss Moldova au fost castigate si doua titluri de vice miss. Djulieta Calalb a devenit Prima Vice Miss Moldova. „Da, m-am asteptat. Am muncit foarte mult asupra mea, asupra modului in care eu arat, asupra modului in care eu gandesc. Eram sigura ca voi avea un loc impotant in seara de astazi.”, a povestit Djulieta Calalb, Vice Miss Moldova 2023.

In etapa finala e concursului fetele au defilat in costume populare...

Totusi, toate atuurile le-au pus in valoare la proba costumului de baie.

Cea mai grea sarcina au avut-o cei 18 jurati, carora le-a luat ceva timp sa decida cine devine cea mai frumoasa moldoveanca in 2023. „Profesionalismul, simplitatea, inteligenta. Aceste 3 aspecte sunt mai importante in cazul dat pentru mine.”, a spus Ion Curmei, jurat.

„Apreciem la fete modul in care ele se prezinta scenic. Increderea in sine, eleganta lor, inteligenta.”, a explicat Rodica Fortuna, jurat.

La fel de frumoasa, intr-o tinuta extraordinara a fost si Olia Tira care a incantat publicul.

Horoscop 10 mai 2023. Zodia care are lumea la picioare. Ii surade in sfarsit norocul

Concursul Miss Moldova nu a mai fost organizat din anul 2019, iar in acest an a venit cu ceva nou. „Pe langa faptul ca fetele sunt foarte frumoase, avem schimbata coroana. Noi am avut 20 de zile de repetiii.”, a povestit organizatoarea.

Articole din aceeasi categorie