21.06.2023
Tatiana Maxian - postare de milioane! Vezi cate aprecieri a adunat bloggerita la un filmulet pe TikTok - FOTO/VIDEO

Tatiana Maxian este o bloggerita destul de apreciata de urmaritorii sai, aceasta a adunat milioane de aprecieri si vizulizari la un singur filmulet.

Familia Maxian au facut un trend de pe TikTok, Tatiana a postat filmuletul la care a strans 77,1 mii de aprecieri si 3 milioane de vizualizari pe TikTok.

Bloggerita a venit si cu un mesaj de pe pagina sa de Instagram in urma rezultatelor, Tatiana scria ca: „In doar doua zile. De ce nu functioneaza asa si Instagramul?!”

Are o iubita? Ionel Istrati a publicat pe retelele sociale o fotografie cu o tanara misterioasa - FOTO

La acest fimulet aceasta a primit si mesaje in sectiunea comentarii din partea internautilor: „Familia perfecta!”,  „3 copii si corpul tau este perfect din nou”,  „Ce frumosi sunteti”.

Tatiana Maxian este sotia interpretului Ilie Maxian. Aceasta este o bloggerita cu aproape 170 de mii de urmaritori pe Instagram. Este mama a trei copii minunati: Riana, Ianis si Ilie.

Student’s Fashion Day – 2023! Cine dintre studenti s-a ales cu premiul mare si cum a fost evenimentul: „An de an isi doresc cat mai mult sa promoveze studentii, sa arate ca Moldova are arta" - VIDEO

Cornelia si Marcel Stefanet - o noua lansare! Vezi cum suna piesa „Ethno Republic”: „Tare imi place acest format” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie