20.06.2023
Are o iubita? Ionel Istrati a publicat pe retelele sociale o fotografie cu o tanara misterioasa - FOTO

Recent, pe pagina sa de Instagram, interpretul din Republica Moldova, Ionel Istrati, a publicat o fotografie cu o tanara. Vezi mai jos despre cine este vorba.

Acum cateva zile, Ionel Istrati a decis sa faca publica o poza pe pagina sa de Instagram. Artistul apare alaturi de o bruneta focoasa, care l-a sarutat pe obraz.

Artistul a lasat si un mesaj in descrierea postarii, unde a mentionat: „Ieri am avut o aparitie intr-un club de noapte”, artistul insa nu a mentionat nimic de bruneta misterioasa.

„Ramai puternica! Va fi diferit, dar totusi bine!” Marcela Paladi - mesaj emotionant pentru familie si prieteni - FOTO/VIDEO

Internautii nu au ezitat sa vina cu reactii la aceasta postare si i-au lasat mai multe mesaje in sectiunea comentarii: „Foarte frumos!”, „Dar mie mama mi-a spus sa nu merg in cluburi”, „Ionel, nu schimba Moldova caci iti dam block cu toti”, sunt cateva dintre mesajele internautilor.

Andreea Balan, indragostita si fericita! Iubitul cantaretei este un cunoscut sportiv, cu 9 ani mai tanar - FOTO

Ionel Istrati s-a nascut in 1990 la Chisinau, iar doi ani mai tarziu s-a mutat cu familia in localitatea Tibuleuca, Dubasari. Tanarul a absolvit gimnaziul si scoala de muzica fiind specializat in pian si acordeon. Din 2007 pana in 2009 a studiat la Liceul de Stiinta si Tehnologie Moderna din Chisinau, iar din 2009 si-a continuat studiile in cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova, la Facultatea de Afaceri si Management.

Prima sedinta foto in 5! Maggy Platon a publicat fotografii adorabile alaturi de sotul sau si cei trei copii - FOTO

Articole din aceeasi categorie